TURISME

Les reserves de viatges dels espanyols pugen un 7% aquest estiu

Les Balears, capitals europees i l'Àsia, estrelles d'aquest any

zentauroepp2015258 vilobi    aeropuerto de girona   compa ia wizzair de bajo pr181010121324

zentauroepp2015258 vilobi aeropuerto de girona compa ia wizzair de bajo pr181010121324 / JOAN CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les reserves de viatges dels espanyols han augmentat un 7% per a aquest estiu, respecte a l’any anterior, segons l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (Acave), que apunten que aquest percentatge podria acabar incrementant-se així que s’acosti l’inici de les vacances.

Les Balears i la costa del Mediterrani es mantenen en primera posició de les opcions preferides pels viatgers que han elegit destinacions a Espanya, tot i que cada vegada creix més la demanda de destinacions urbanes.

En destinacions de mitjana distància, les capitals europees continuen sent les opcions preferides, sobretot ciutats com París Londres i països com Islàndia, Àustria Noruega, mentre que els països de l’Est, com Polònia, Albània o Geòrgia, estan començant a ser més demanats, encara que encara de manera minoritària.

En les destinacions de llarga distància, els països asiàtics els Estats Units són les opcions més escollides, així com també els creuers pel Mediterrani, Sud-amèrica i l’Àfrica amb els seus safaris.

El Japó segueix sent la prioritat entre les destinacions asiàtiques, seguit de Tailàndia, Índia, Indonèsia i Vietnam, mentre que entre els països llatinoamericans destaquen l’Argentina, el Perú i Costa Rica.

Notícies relacionades

Les dades d’Acave mostren que els viatgers espanyols tendeixen cada vegada a reservar les seves vacances amb més antelació.

Les agències de viatges receptives registren xifres similars de reserves respecte al mateix període del 2018, en les quals destaca el mercat francès i el nord-americà.

Temes:

Turisme