ACORD

Aliança estratègica entre LCI Barcelona i Seeway

Aquesta aliança reforça la presència de LCI Barcelona a la capital catalana, afirma l'empresa

gora-lci-barcelona

gora-lci-barcelona / David Cardelús (© David Cardelús, ( year of pu)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’escola de disseny LCI Barcelona ha anunciat aquest dimarts la fusió per l’adquisició de la companyia Seeway, l’Escola de Disseny Gràfic, Animació, Videojocs i Fotografia, situada en ple centre de l’Eixample de Barcelona. "Aquesta aliança reforça la presència de LCI Barcelona a la capital catalana, on l’escola va iniciar la seva etapa el 1928, com a escola de Moda, i es va transformar en escola de Disseny a l’integrar-se a la xarxa LCI Education el 2013", ha destacat la firma en una nota.

Notícies relacionades

"LCI Barcelona acull amb il·lusió en el seu projecte educatiu Seeway, l’escola de Disseny Digital més dinàmica de Barcelona. Aquesta associació està totalment en línia amb la nostra visió: convertir-nos en l’escola de Disseny de referència al nostre país", explica Sílvia Viudas, directora general de LCI Barcelona. "És un honor donar la benvinguda a la nostra escola a tot l’equip de Seeway. Aquesta unió serà una gran oportunitat per als estudiants, docents i membres de l’‘staff’ de les dues escoles", ha afegit.

Segons LCI, a l’unir-se a la seva xarxa d’Educació, Seeway es beneficiarà del recolzament d’una xarxa d’institucions d’educació superior, establertes i respectades tant al Canadà com a tot el món, per tal de recolzar-se en les nostres accions i desenvolupament a Europa. Seeway es beneficiarà dels avantatges d’una xarxa internacional present als 5 continents.

Temes:

Disseny