Expansió

Imaginarium proposarà als seus accionistes una ampliació de capital de 4 milions d'euros

La cadena de joguines remetrà el pla a la seva junta d'accionistes el pròxim 11 de juliol

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Imaginarium portarà a la seva pròxima junta d’accionistes el pròxim 11 de juliol una ampliació de capital per un import de fins a 4,05 milions d’euros mitjançant l’emissió i posada en circulació de noves accions, per compensació de crèdits, segons consta en l’ordre del dia remès al Mercat Alternatiu Borsari (MAB).

En concret, la cadena de joguines, que celebra la seva junta l’11 de juliol en primera convocatòria o l’endemà en segona, emetrà 76,11 milions d’accions ordinàries, de tres cèntims d’euros cada una, amb una prima d’emissió total per import d’1,76 milions d’euros.

Notícies relacionades

Inversors actuals d’Imaginarium i persones interessades en entrar-hi van fer aportacions de fons amb la finalitat d’atendre necessitats financeres en els mesos d’abril, juny, juliol, agost, setembre, novembre i desembre del 2018 i març d’aquest any per un import total de 4,05 milions d’euros, el corresponent a l’ampliació.

Aquestes aportacions van ser formalitzades en contractes de préstec, amb l’objectiu fonamental de modificar l’estructura financera del grup de manera que aquesta s’acomodés al seu pla de negoci i a la seva capacitat de generació d’ingressos millorant d’aquesta manera la seva estructura financera.