NOUS LLOCS DE TREBALL

El 85% dels treballs futurs no s'han inventat encara

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 85% de les feines que hi haurà el 2030 encara no s’han inventat, així que els perfils més sol·licitats seran aquells amb formació i experiència en les necessitats més innovadores, segons un estudi de Randstad difós aquest dilluns.

"Les empreses demandaran en els pròxims anys professionals flexibles, transversals i que sàpiguen anticipar-se als nous llocs de treball", apunta l’informe Talent Trends Report 2019. A més, afirma que la robòtica no substituirà la feina dels professionals, sinó que permetrà cobrir les vacants més difícils en el sector de la construcció o manufactura.

Notícies relacionades

"Moltes empreses estan apostant pels robots en aquelles feines repetitives d’acoblament o per realitzar, mitjançant drons o maquinària intel·ligent, tasques perilloses per a l’ésser humà. On alguns veuen una amenaça per al talent humà, molts ho consideren com una oportunitat de transició cap a les feines del futur", apunta l’informe.

Segons el grup de recursos humans de l’empresa, els ocupadors incrementaran substancialment les seves inversions en eines tecnològiques d’analítica que tinguin per objectiuatreure i retenir talent.

Temes:

Ocupació