professions

Gerard Duelo, primer català president del Consell General d'Escoles d'API

El candidat ha guanyat les eleccions de l'organització estatal per 115 vots a 112

fcasals47268561 economia  gerard duelo  nuevo presidente del consejo general190308142806

fcasals47268561 economia gerard duelo nuevo presidente del consejo general190308142806

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Gerard Duelo és el nou president del Consell General d’Escoles d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) d’Espanya. El també president del col·legi de Barcelona i del Consell Català de COAPIs és el primer català que accedeix a aquest càrrec a nivell estatal.

La candidatura de Duelo ha guanyat les eleccions amb el 50,66% d’un total de 227 vots. Així, Duelo s’ha imposat en les votacions per 115 vots contra els 112 del seu rival, el fins ara president Diego Galiano, també president del COAPI de Jaén. A més de les organitzacions catalanes, Duelo ha comptat amb el recolzament de Madrid, Màlaga, Salamanca, Cadis i Múrcia, entre d’altres. 

"Crec que ha guanyat el sentit comú i el desig de la majoria dels API que es produís un canvi. El sector ha donat una lliçó de modernitat i renovació. La nostra candidatura ha sabut vèncer l’immobilisme, ha superat qualsevol tipus de prejudici en contra i s’ha imposat com l’opció més ambiciosa i inclusiva", ha afirmat el nou president.  

Notícies relacionades

La candidatura de Gerard Duelo portava el lema d’'Units cap a una nova dimensió de gestió i d’imatge'. Duelo és mestre i enginyer industrial. Va realitzar estudis empresarials a Barcelona i Londres, es va diplomar en multitud de disciplines per les escoles de negocis d’IESE, ESADE, EADA, ESMA i EAE, en les quals ha exercit de conferenciant o col·laborador acadèmic. És fundador i vicepresident de GD Brokers Inmobiliarios.

Des del novembre passat presideix el COAPI de Barcelona, l’escola amb més membres immobiliaris d’Espanya, amb més de 1.000 col·legiats.

Temes:

Construcció