inversió immobiliària

ASG construirà un hotel de 240 habitacions davant de la Fira de Gran Via

El fons invertirà 40 milions d'euros a desenvolupar el seu tercer projecte a Espanya

asg-hilton-barcelona

asg-hilton-barcelona

2
Es llegeix en minuts
Max Jiménez Botías

La societat inversors ASG, que se centra en oportunitats d’inversió en els mercats immobiliaris d’Alemanya i Espanya, ha formalitzat un acord per a la promoció d’un nou hotel Hampton by Hilton de 242 habitacions, que es construirà a l’Hospitalet de Llobregat, al costat del recinte de la Fira de Gran Via i la plaça Europa. Es tracta de la tercera inversió fins a la data que el grup realitza en sector hoteler espanyol per part dels fons d’ASG, segons ha informat aquest dimecres aquesta societat.

Hampton by Hilton Barcelona Fira Gran Via operarà en virtut d’un contracte de la franquícia amb Borealis Hotel Group, que ha firmat un contracte d’arrendament a llarg termini per operar el nou hotel. ASG construirà l’establiment davant la Fira de Barcelona, al districte de negocis de la plaça Europa. Els treballs de construcció de l’hotel ja han començat i s’espera que finalitzin en el primer trimestre del 2021. El projecte contempla una inversió total prevista d’al voltant de 40 milions d’euros.

Saul Goldstein, fundador i soci director d’ASG, ha comentat: “L’estratègia hotelera d’ASG es beneficia, a més, de la capacitat del nostre equip local per identificar oportunitats amb potencial en ubicacions rellevants que comptin amb poca oferta. Comptem amb una important cartera de projectes i esperem realitzar nous anuncis en els pròxims mesos, a mesura que la nostra estratègia en aquest segment cobri impuls”.

Dos projectes més a Espanya

Hard Rock International es va aliar amb ASG a l’octubre per a l’obertura d’un hotel que aquesta última està construint en un antic edifici d’oficines a la zona dels

museus de Madrid. Així mateix, està fent una profunda rehabilitació d’un hotel all centre històric de Màlaga per incloure'l en el segment de luxe.

L’hotel Hampton by Hilton Barcelona és una inversió realitzada per l’instrument Iberia Fund I d’ASG. Segons els inversors, gràcies al seu clima, el seu patrimoni cultural i les seves excel·lents connexions de transport, Barcelona ha sigut una de les ciutats d’Europa més visitada pels turistes després de Londres i París. Constitueix un important

destí per allotjar reunions, iniciatives, convencions i exposicions, i és la tercera al món per nombre d’esdeveniments després de Viena i Seül.

Notícies relacionades

Els ingressos per habitació disponible (RevPAR, per les seves sigles en anglès, un paràmetre clau del sector) de Barcelona han registrat una taxa de creixement anual acumulada del 6,1% des del 2009. Brian Betel, soci director d’ASG Iberia, ha destacat que "identifiquem el potencial que aquest immoble podria allotjar per al mercat internacional de conferències i exposicions gràcies a la seva ubicació". 

Hampton by Hilton cerca valor en el segment de qualitat del mercat dels viatges de negocis, amb més de 3.000 hotels operatius o en construcció, inclòs l’Hampton by Hilton Alcobendas Madrid, que actualment està en fase de construcció a la capital espanyola. Borealis, amb seu a Amsterdam, està especialitzada en la inversió, promoció i gestió d’hotels i ha completat operacions per valor de més de 3.000 milions d’euros des del 1997. ASG és el nom comercial de ActivumSG Capital Management Ltd, gestora d’inversions de capital risc amb seu a Jersey especialitzada en situacions especials en els mercats immobiliaris d’Europa, especialment a Alemanya i Espanya.

Temes:

Hotels