nou servei

El BBVA treu un agregador de comptes "intel·ligent" per a les empreses

El servei utilitza el pla general comptable i ofereix funcionalitats noves

zentauroepp43723922 the headquarters of the spanish bank bbva are seen in madrid180705132524

zentauroepp43723922 the headquarters of the spanish bank bbva are seen in madrid180705132524 / JUAN MEDINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El BBVA ha tret aquest dimecres un nou servei gratuït que permet a les seves més de 400.000 empreses clientes agregar tots els seus comptes corrents, de crèdit i targetes a la plataforma del banc, tot i que aquests productes siguin d’altres de les més de 80 entitats que operen a Espanya. L’entitat ha afirmat que es tracta del primer agregador "intel·ligent" del mercat, ja que "parla l’idioma" de les companyies, és a dir el pla general comptable, i ofereix funcionalitats noves.

El servei, anomenat One View, facilita consultar tota la informació a temps real i des de qualsevol dispositiu. Els moviments són classificats en 180 categories perquè siguin més fàcils d’analitzar. A més, permet definir objectius d’ingressos i despeses, rebre alertes quan sorgeixin imprevistos, accedir a informes personalitzats i elegir la millor entre les diferents maneres de realitzar els pagaments (en funció de si es vol fer més ràpid o més barat).

Notícies relacionades

El banc presidit per Francisco González estima que el servei permetrà a les empreses estalviar una mitjana de dues hores diàries en gestió de tresoreria. Les companyies de totes les mides que treballen a Espanya, 1,3 milions en total, ha apuntat, es relacionende mitjana amb tres o quatre bancs. El servei s’ha tret després de gairebé dos anys de feina i després de provar-ho amb més de 300 clients des del maig passat. 

El grup té previst que el servei inclogui també els préstecs abans que acabi l’any, així com els avals i els terminals de punt de venda en la primera meitat del 2019. A més, estudiarà en el futur, una vegada s’aclareixi la regulació, que estigui disponible també per a empreses que no siguin clients seus, així com incloure bancs estrangers i que les ordres de transferències es puguin emetre des de totes les entitats, no només des dels comptes del BBVA. 

Temes:

BBVA