IMMOBILIARI

Meridia ven la seu de Nestlé d'Esplugues a un fons asiàtic per 87 milions

El complex compta amb cinc edificis d'oficines que sumen una superfície total de gairebé 50.000 metres quadrats

Meridia ven la seu de Nestlé d'Esplugues a un fons asiàtic per 87 milions
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Meridia Capital ha tancat la venda de la seu de Nestlé a Esplugues de Llobregat (Barcelona) a la gestora de fons d’origen coreà IGIS Asset Management per 87 milions, un complex que compta amb cinc edificis d’oficines que sumen una superfície total de gairebé 50.000 m2.

L’actiu acull la seu de Nestlé a Espanya des dels anys 70 i s’ubica a Esplugues de Llobregat, a prop de l’Avinguda Diagonal de Barcelona, on també hi ha grans companyies multinacionals com Bayer, Cobega o Codorniu.

El complex compta amb una superfície bruta per llogar de 27.607 m2 i amb gairebé 600 places d’aparcament, segons ha indicat Meridia, que va adquirir l’actiu el febrer del 2016.

Des d’aleshores, afegeix en un comunicat, la companyia ha realitzat actuacions sobre els actius per reposicionar-los de nou al mercat.

Notícies relacionades

A més, afirma que amb la venda d’aquest complex dona continuïtat al procés de desinversió del seu segon fons, el Meridia II.

Nestlé, per la seva part, té un contracte a llarg termini i ha dut a terme obres d’adequació a l’immoble, ja que, a més, l’empresa va decidir el maig passat traslladar la seva divisió tecnològica del seu Quarter General de Suïssa a Barcelona, segons ha indicat la consultora Valliance, que ha assessorat Meridia.

Temes:

Nestlé