AUTOMÒBIL

Volkswagen demana la revisió a 700.000 Tiguan i Touran

El fabricant detecta possibles curtcircuits al plafó de llum del sostre en cas d'humitat

1
Es llegeix en minuts
AGENCIAS

El fabricant automobilístic alemany Volkswagen (VW) haurà de demanar una revisió a prop de 700.000 vehicles dels models Tiguan i Touran. La raó de la crida a tallers és que al plafó de llum del sostre poden produir-se curtcircuits en cas d’humitat. Només a Alemanya es veuran afectats per la trucada a revisió prop de 50.000 vehicles.

Notícies relacionades

Un curtcircuit al plafó de llum podria produir danys al sostre i, en cas extrem, podria provocar que el vehicle es cremés per complet, afirma la publicació especialitzada “Kfz-Betrieb” basant-se en fonts del consorci. Actualment, la companyia aquesta desenvolupant una solució per al problema que, segons un portaveu, podrà oferir ben aviat.

Malgrat el problema, VW considera que els usuaris podran continuar utilitzant el seu automòbil mentre es realitzen les reparacions necessàries. No obstant, en cas que apareguin taques al sostre es recomana buscar el taller més pròxim. El primer símptoma que pot produir-se un curtcircuit és que deixi de funcionar el plafó de llum, la qual cosa pot indicar que la humitat ha afectat el sistema elèctric.

Temes:

Volkswagen