nomenament

Seat nomena Rainer Fessel director de la fàbrica de Seat a Martorell

El nou directiu era fins ara el director de la planta a la Xina Faw-Volkswagen

rainer-fessel

rainer-fessel

1
Es llegeix en minuts

Seat continua afinant la seva estructura a la planta de Martorell i, després d'anunciar la contractació de 250 empleats aquesta mateixa setmana, la marca anuncia ara el relleu en la direcció de la fàbrica més productiva. El fins ara director de la planta a Chengdu (Xina) de l'aliança FAW-Volkswagen, Rainer Fessel, ha sigut nomenat nou director de la fàbrica de Seat a Martorell, en la qual treballen més de 8.000 empleats.

Fessel reportarà directament el vicepresident de Producció i Logística de Seat, Christian Vollmer, i substitueix en el càrrec Steffen Reiche, que ha sigut designat per ocupar la presidència de Volkswagen a Mèxic, segons ha comunicat la marca espanyola. Rainer Fessel (Brunswick, 1966) dirigia la planta a Chengdu de FAW-Volkswagen, una aliança creada el 1991 per FAW, fabricant xinès d'automòbils, i el Grup Volkswagen.

Notícies relacionades

La planta d'automòbils de Martorell, la de mida més gran d'Espanya, ha incrementat des del 2009 la producció en més d'un 50% i fabrica quatre models en tres línies de producció: els nous Ibiza i Arona (Línia 1), el León (Línia 2) i l'Audi Q3 (Línia 3), que serà substituït per l'Audi A1 el segon semestre d'aquest any.

Trajectòria professional

Fessel, doctor en Ciències Ambientals per la Universitat Tècnica de Clausthal i enginyer tècnic per la Universitat Tècnica Carolo-Wilhelmina de Brunsvic, va començar el 1995 la seva carrera a Volkswagen com a oficial tècnic de muntatge; el 2010 va ser nomenat director de l'àrea de desenvolupament de xassís, i el 2013 va passar a ser director de producció de la planta alemanya de Zwickau. El juny del 2016 es va traslladar a la Xina com a director de la planta de FAW-Volkswagen a Chengdu.

Temes:

Seat