campanya d'impostos

Així funciona l''app' de la declaració de la renda 2017

pantallazosaeat

pantallazosaeat

1
Es llegeix en minuts

L'app d'Hisendaapp per fer la declaració de la renda aquest any, tant en la seva versió Android com iOS, permet al ciutadà accedir a nous serveis per als quals es requereix identificació. S'accedeix a l'app, a més de per la mateixa aplicació després de la descàrrega a internet (Google Play i Apple Store), a través del codi QR dels documents rebuts d'Hisenda. Després cal identificar-se amb el número de referència més les dades personals requerides. Hisenda preveu que bona part de les declaracions d'aquest any es presentaran a través de l'aplicació mòbil

Notícies relacionades

S'accedeix, després de la identificació, a les dades fiscals, la consulta de declaracions de l'IRPF d'exercicis anteriors, la presentació de la declaració o la consulta de l'estat de tramitació. S'incorpora la subscripció en el sistema d'avisos personalitzats que permetrà rebre a l'aplicació notificacionspush relacionades amb les seves declaracions. 

D'altra banda, també estan accessibles certs tràmits que no requereixen identificació d'usuari com la comprovació de la informació o la presentació de documentació en registre telemàtic. A més d'aquests tràmits també s'ofereixen altres serveis de tipus informatiu, com novetats generals i recerques.