En una conferència

Vueling diu que el creixement del Prat està supeditat a la capacitat de les pistes

El president de la companyia parla de limitacions mediambientals a l'aeroport

Javier Sánchez-Prieto, president de Vueling, en el seu despatx de les instal·lacions de la companyia al Polígon Mes Blau del Prat de Llobregat.

Javier Sánchez-Prieto, president de Vueling, en el seu despatx de les instal·lacions de la companyia al Polígon Mes Blau del Prat de Llobregat. / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de VuelingJavier Sánchez-Prieto, ha dit avui que una nova terminal a l'aeroport del Prat donaria capacitat per gestionar passatgers a terra, però que hauria d'anar acompanyada d'un increment del nombre de moviments que es fan a les pistes, limitat de moment per causes mediambientals.

Notícies relacionades

Durant una conferència a Esade per parlar sobre els plans de creixement de Vueling, el president de l'aerolínia ha demanat fer un debat "tranquil" de com desenvolupar l'aeroport de Barcelona. Així mateix, Sánchez-Prieto ha assegurat que l'aeroport del Prat està limitat per la capacitat de les pistes "perquè no pots passar per on viu Messi" i això "no passa enlloc del món".

En aquesta mateixa línia, el president de Vueling ha celebrat que el nou pla director de l'aeroport del Prat hagi obert el debat, però ha assenyalat que fa falta incorporar a aquestes converses elements com el funcionament de les pistes i de l'estacionalitat que hi ha a l'aeroport.