Anar al contingut

Patrocina:

gràfic interactiu

Consulti els preus dels pisos nous a BCN

Només 12 de les 100 promocions que es venen a BCN ofereixen preus inferiors als 300.000 euros

Max Jiménez Botías / Barcelona

Consulti els preus dels pisos nous a BCN

periodico

De les 100 promocions que comercialitzen les seves vivendes -la majoria sobre plànol, i per tant en molts casos ni s'han començat- a Barcelona, només 12 tenen ofertes mínimes per sota dels 300.000 euros, segons les dades de què disposa la firma immobiliària Coldwell Banker, que porta a terme diverses promocions a Catalunya. En les ofertes més barates, només una o dues vivendes és comercialitzen al preu més baix, i la resta són sensiblement més cares. 

La firma I-now Inmobiliaria, per exemple, comercialitza una promoció de 14 vivendes al Carmel. La més barata es ven a 198.000 euros. Es tracta d'un pis de 67 metres quadrats i dues habitacions. La resta de pisos tenen preus que van des dels 205.000 euros fins als 364.000 euros, que es corresponen amb l'àtic de 92 metres quadrats i tres habitacions.

Òbviament, el Carmel no es considera un zona 'prime' de Barcelona. Els preus que es demanen i es paguen estan lluny dels exigits en districtes com Sants, l'Eixample, Sarrià, les Corts, Sant Gervasi o Pedralbes, i només són comparables amb els dels barris més allunyats del centre: Sant Andreu, la Marina o Sant Martí. Trobar una vivenda amb un valor inferior als 400.000 euros és pràcticament impossible als districtes destacats de la ciutat, incloent-hi l'Eixample. "La nostra mitjana de preus està entre els 400.000 i els 600.000 euros. Aquest rang permet l'entrada dels compradors nacionals i també dels estrangers, que són els que han mantingut el mercat en els últims anys", explica Josep Poc, director general de la immobiliària Coldwell Banker.

0 Comentaris
cargando