per minimitzar els costos del defecte de fabricació

Samsung traurà a la venda models reparats del Galaxy Note 7

Al voltant de tres milions d'aparells tornaran al mercat, després de solucionar els problemes amb la bateria

Un usuari mostra a Youtube com es va cremar el seu Samsung Note 7. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Samsung Electronics ha anunciat que posarà a la venda i de lloguer algunes de les seves unitats reparades del Galaxy Note 7, que es va deixar de produir l'any passat arran de les ignicions espontànies que patia l'aparell. La companyia sud-coreana ha explicat en un comunicat que encara no ha decidit en quins països i quan posarà a la venda aquests productes, i que dependrà "de les consultes amb les autoritats reguladores i les operadores, així com de la demanda local".

Samsung té previst vendre o llogar uns tres milions d'unitats del Galaxy Note 7, segons càlculs de l'agència local Yonhap. A més de la reutilització dels dispositius, una altra de les estratègies dissenyades per la companyia és reciclar els seus components.

El gegant sud-coreà separarà els components reutilitzables del Note 7, com semiconductors i els mòduls de càmera, per a la producció de models de prova. Samsung explica al comunicat que primer s'extrauran dels dispositius els metalls valuosos, com el coure, el níquel, l'or i la plata, un procés del qual s'encarregaran companyies especialitzades.

MILIONS D'UNITATS

Notícies relacionades

Samsung va treure a la venda el seu 'phablet' d'alta gamma Galaxy Note 7 el 19 d'agost del 2016, però pocs dies després va començar a rebre informes d'ignicions durant el procés de càrrega del dispositiu. La companyia va fer una crida a revisió de més de dos milions d'unitats i una substitució sense precedents del telèfon intel·ligent, que va continuar registrant incendis, cosa que va conduir al cessament de la seva producció a l'octubre.

La investigació de Samsung sobre els perills del Galaxy Note 7 va concloure que les bateries van ser les responsables de l'avaria que ha costat a l'empresa més de 5.000 milions d'euros.

Temes:

Samsung Mòbils