ENTITATS FINANCERES

CaixaBank realitza canvis al seu comitè de direcció

Pablo Forero amplia la seva dedicació a BPI, Jordi Mondejar assumeix la direcció de riscos i Maria Lluïsa Martínez és nomenada directora executiva

1
Es llegeix en minuts

La comissió executiva de CaixaBank ha aprovat la designació de noves responsabilitats i nous nomenaments en el comitè de direcció de l'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar. El fins ara director general de riscos, Pablo Forero, es manté com a director general de CaixaBank i membre del seu comitè de direcció, però ampliarà la seva dedicació a Banc BPI, societat de la qual recentment ha sigut nomenat conseller.

Per la seva part, Jordi Mondéjar, director executiu d'intervenció i control de gestió assumeix la direcció general de riscos, de la qual passa a dependre Building Center, filial immobiliària propietat de CaixaBank. Antonio Cayuela es manté com a president de Building Center i Jordi Soldevila, nou director executiu d'actius adjudicats, s'incorpora com a conseller delegat de Building Center.

Notícies relacionades

A més, Matthias Bulach, que s'incorpora al comitè de direcció, serà el nou director executiu d'Intervenció i control de Gestió. Fins ara, Matthias Bulach era director corporatiu de planificació i capital.

En l'àrea de comunicació, María Luisa Martínez Gistau ha sigut nomenada nova directora executiva, i manté la seva responsabilitat sobre les àrees de comunicació, relacions institucionals, marca i RSC.