JORNADA DE DESCOMPTES

Vols i hotels a millor preu pel Black Friday

Vayacruceros, Destinia i Vueling, entre altres, oferiran descomptes

 

  / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El sector turístic és un altre dels que viurà el Black Friday amb intensitat. Encara que aparentment és un dels que podrien no participar en la campanya, el cert és que des de fa almenys dos anys s’ha sumat a aquest dia amb nombroses ofertes i promocions.

Empreses de tots els subsectors oferiran descomptes. És el cas de Vayacruceros, que ja ha anunciat que es podran reservar vacances  amb importants beneficis (assegurances gratis, descomptes directes) des de dilluns. L’agència on line Destinia també ha anunciat que oferirà el 5% de descompte en hotels, cinc euros en vols i fins a 100 euros en viatges en els productes reservats divendres.

 

Notícies relacionades

De moment poques empreses del sector han donat pistes dels seus descomptes, però s’espera que moltes de les que el 2015 hi van participar repeteixin experiència. És el cas d’algunes aerolínies com Iberia i Vueling, que l’any passat van llançar promocions de 2x1 en vols i descomptes del 25%, respectivament. Però també hi va haver descomptes en altres agències de viatges on line com Nautalia (15% de descompte), Viajes Barceló o Mucho Viaje. També Viajes Carrefour ha anunciat que llançarà ofertes especials del 24 al 27 de novembre.

Renfe va ser una altra de les empreses turístiques que es va animar a participar en la campanya de l’any passat, amb places limitades amb descompte en alguns dels seus trajectes de mitjana i llarga distància, i s’espera que repeteixi una estratègia similar. La firma d’autobusos Avanza oferirà un descompte del 50% per a la compra del seu següent viatge.