JORNADA DE COMPRES

Mòbils i tecnologia, les estrelles del Black Friday

Amazon, Media Markt, El Corte Inglés i Fnac preparen ofertes en 'smartphones' i altres productes

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Si hi ha un sector en què el Black Friday Black Friday és el més potent aquest és el de l’electrònica de consum. Potser perquè van ser precisament les botigues on line d’aquest sector les que el van importar, també perquè és un on les compres a través d’internet tenen més protagonisme. En qualsevol cas, aquest any l’electrònica de consum tornarà a ser la protagonista de la jornada.

Amazon serà la referent dels descomptes on line. La companyia ofereix als seus clients més de 10.000 productes amb descomptes des de la setmana passada, ja que va avançar uns dies algunes de les ofertes, encara que la jornada de divendres serà la que tindrà més productes rebaixats. Amazon preveu que serà el seu dia de més vendes fins a la data a Espanya.

«L’objectiu d’aquesta gran campanya és oferir als clients la millor selecció d’articles als preus més competitius del mercat per acostar la tecnologia a tots els públics. Les ofertes del Black Friday estaran disponibles a tots els establiments Media Markt i a la botiga on line del dimecres 23 de novembre, a partir de les 10 de la nit, al diumenge 27», segons anuncien fonts de la firma alemanya a aquest diari.

Notícies relacionades

El Corte Inglés, un altre dels referents d’aquest sector, també farà nombroses ofertes en electrònica. En el seu cas, de dijous a dissabte.

Mentrestant, la FNAC, que ha avançat alguns dels descomptes uns dies, també es prepara per a una jornada de grans descomptes (l’any passat va apostar per un descompte equivalent a l’IVA), mentre que la portuguesa Worten també oferirà descomptes.