CONSUM

Llista de botigues amb ofertes pel Black Friday 2016

 

  / DANNY CAMINAL

5
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El Black Friday 2016 està a punt de celebrar-se. Algunes botigues han avançat les ofertes uns dies, mentre que altres reserven els descomptes per al mateix divendres. Et mostrem la llista completa de botigues que participen en el Black Friday amb ofertes i descomptesofertes descomptes.

AIR FRANCE

De divendres 25 a dilluns 28 l'aerolínia Air France ofereix descomptes del 40% per viatjar a 40 destins de la seva xarxa de mitjà i llarg abast. 

ADIDAS

La firma esportiva Adidas oferirà descomptes en bona part del seu catàleg del 25 al 28 de novembre.

AMAZON

El gegant del comerç electrònic Amazon ofereix més de 10.000 productes amb descomptes fins al 28 de novembre. El dia de més ofertes, que la companyia llança cada 5 minuts, serà el divendres de Black Friday.

APPLE

La firma de la poma Apple oferirà productes amb descompte divendres, 25 de novembre.

CARREFOUR

L'hipermercat posarà en marxa diverses ofertes en diverses seccions entre el 25 i el 27 de novembre.

CASA DEL LLIBRE

Les ofertes de Black Friday a Casa del Llibre a la botiga 'on line' van començar el dilluns 21 de novembre i duraran fins diumenge 27. Inclouen llibres, 'ebooks', llibres electrònics ('eReaders'), accessoris, pel·lícules i serveis d'autopublicació.

EASYJET

L'aerolínia Easyjet ha posat a la venda 50.000 places per viatjar a Europa entre 15 i 30 euros, sempre que els vols es comprin per viatjar entre el 20 de novembre i el 20 de març.

EBAY

El portal de compravenda Ebay tindrà diverses ofertes de productes entre el 23 i el 27 de novembre.

EDREAMS

Edreams farà divendres 25 descomptes en les reserves que es portin a terme aquest dia. L'agència de viatges oferirà 10 euros en la reserva de vols amb un import mínim de 150 euros, i de 20 euros per a les que arribin als 250 euros o els superin. 

EL CORTE INGLÉS

Els grans magatzems El Corte Inlgés oferiran descomptes especials del 24 al 27 de novembre.

EL PERIÓDICO

El Periódico de Catalunya també ha decidit avançar-se al Black Friday, i ofereix com a promoció especial des de dilluns fins diumenge que ve subscripcions a meitat de preu.

ENTRADAS.COM

Aquesta web d'entrades Entradas.com se suma a la cita oferint descomptes de fins al 50% en més de 50 espectacles a tot Espanya.

FEVER

Fever, l''app' espanyola de descobriment de plans d'oci ofereix als seus clients descomptes directes del 40% en els millors plans d'oci.

FNAC

Amb "Avança't al Black Friday", la cadena Fnac ofereix a les seves botigues i a la pàgina web alguns articles rebaixats. Hi ha televisors, portàtils, mòbils i fins i tot patins elèctrics amb descomptes variats. També hi ha articles d'Apple.

FORUM SPORT

La cadena de productes esportius ofereix el 15% de descompte en tots els productes del 21 al 24 de novembre, i fins a un 30% addicional sobre el preu rebaixat en 6.000 articles més.

GAME

La cadena de botigues de videojocs Game oferirà multitud de descomptes en productes durant el divendres 25 de novembre.

HAWKERS

Descomptes de fins al 70% en les ulleres fins al cap de setmana.

IBERIA

L'aerolínia espanyola tindrà ofertes especials divendres que ve.

IBERIA EXPRESS

L'aerolínia té vols amb fins al 40% de descompte a la seva pàgina web fins diumenge.

IKEA

Des de dilluns 21 de novembre, Ikea està oferint descomptes en diversos articles. Depèn de la botiga, però entre altres hi ha el 50% de descompte en alguns coixins, prestatgeries, sofàs i objectes de decoració.

JUST EAT

Just Eat, la plataforma de comandes de menjar a domicili 'on line', se suma a Black Friday amb 2.000 ofertes que aniran des del 20% de descompte fins al 50% divendres.

K-TUIN

La cadena de productes d'Apple llançarà dijous 25 ofertes en productes Apple, que s'estendran també a divendres.

KLM

De divendres 25 a dilluns 28 l'aerolínia KLM ofereix descomptes del 40% per viatjar a 40 destins de la seva xarxa de mitjà i llarg abast.

MÁSMÓVIL

El quart operador ofereix tarifes especials per als nous clients que es donin d'alta fins al 28 de novembre. El descompte s'aplicarà en els tres primers períodes de facturació.

MEDIA MARKT

Media Markt celebra el Black Friday amb ofertes des del 23 de novembre a les 22.00 hores fins al dia 27, tant a la seva pàgina web com a les botigues físiques. La companyia preveu incrementar el 600% les comandes fetes a la web respecte a un dia normal.

MELIÁ

La cadena hotelera ofereix preus especials amb fins al 50% de descompte en alguns productes.

MICROSOFT

Microsoft oferirà descomptes especials a la seva Store a partir de les 00.00 hores del 24 de novembre. Hi haurà ofertes en videojocs i consoles com la Xbox One, i també en la tauleta Surface 4.

ÒPTICA UNIVERSITÀRIA

Òptica Universitària se suma el 24 de novembre a la promoció de la campanya de Black Friday en tots els seus centres a nivell nacional i en la botiga 'on line'.

OYSHO

La cadena de roba íntima del grup Inditex oferirà descomptes del 20% en tota la col·lecció i enviament gratis a partir de dijous a les 22.00 hores, i durant tot el divendres a les botigues físiques i 'on line'.

PC COMPONENTES

La web de productes informàtics PC Componentes ofereix fins divendres, 25 de novembre, diversos articles rebaixats, cada dia centrats en una temàtica.

PERFUME'S CLUB

La web de productes de bellesa Perfume's Club ofereix una selecció d'articles amb descompte fins al 28 de novembre.

PRETTY BALLERINAS

La firma de calçat Pretty Ballerinas ofereix una selecció d'articles amb el 50% de descompte del 25 al 27 de novembre.

RYANAIR

L'aerolínia irlandesa té aquesta setmana 10.000 seients en oferta especial a partir de 9,99 euros. Són per volar fins al març del 2017.

SEAT

La firma de cotxes Seat ofereix descomptes especials fins a final de mes en alguns dels seus models: Toledo, León, Ateca i Alhambra.

THE PHONE HOUSE

La cadena de botigues de telefonia i aparells electrònics The Phone House ofereix descomptes en diversos articles.

TOY'S "R" US

La cadena de botigues de joguines Toy's "R" Us aposta pel Black Friday amb fins al 50% de descompte en més de 100 articles tant a la pàgina web com a les botigues físiques. L'oferta està disponible des de dilluns 21.

VAYACRUCEROS

Descomptes especials en alguns creuers a la web Vayacruceros.

VISIONLAB

Visionlab ofereix el 40% de descompte en tots els productes: ulleres de sol, vidres oftàlmics, lents de contacte, líquids, lents de contacte i audiòfons”. Disponible des de dimecres 23 fins a diumenge 27 de novembre.

VODAFONE

Vodafone Espanya posa en marxa una nova promoció amb motiu del ‘Black Friday’ que permetrà als nous clients contractar qualsevol modalitat de Vodafone One amb Fibra o ADSL, amb el 50% de descompte sobre el paquet, durant sis mesos.

WORTEN

Del 21 al 27 de novembre la cadena d'electrònica i electrodomèstics Worten ofereix descomptes a la seva pàgina web i botigues físiques.

YVES ROCHER

Notícies relacionades

Yves Rocher celebra el Black Friday des de divendres, 25 de novembre, fins diumenge 27 amb el 50% de descompte en tot el maquillatge a les botigues d'Espanya.

ZARA

La cadena del grup Inditex Zara oferirà descomptes divendres que ve.