NIT EMPRESARIAL

Lucy coneixerà Uriach

La Cecot premia avui l'empresa IMC i els seus ninos de projecció mundial i el farmacèutic de tota la vida

La distribució i qualitat dels aliments de Casa Ametller i Campos Estela, també guardonats

fcasals32756237 terrassa 12 02 2016   innovacion albert ventura ceo consejer161019193931

fcasals32756237 terrassa 12 02 2016 innovacion albert ventura ceo consejer161019193931 / JOSEP GARCIA

2
Es llegeix en minuts

Qui vulgui conèixer el gos Lucy a internet es trobarà amb centenars de milers de visitants de la seva web. I els que aspirin a saber de les aventures del dofí Blu blu, obtindran una resposta similar. Tots dos són creacions d’una empresa d’èxit amb seu a Terrassa, IMC Toys. En realitat, Lucy i Blu blu no només són ninos malgrat la seva aparença, perquè a les seves tripes han paït molta tecnologia i són capaços de respondre fins a 15 preguntes del seu amo. És el que els ha convertit en protagonistes del premi de la patronal egarenca Cecot a IMC Toys, els creadors de Lucy i Blu blu, per haver-se convertit en una empresa destacada per la seva projecció internacional. El guardó s’entrega aquesta nit a l’Auditori de Barcelona, amb l’aval de la presència del president Puigdemont i altres autoritats nacionals i locals.

    

Que una patronal com Cecot, nascuda fa 20 anys a Terrassa i amb vocació comarcal (en les seves sigles hi ha Terrassa, les empreses i la comarca vallesana), repeteixi acte públic anual fora del seu territori i ni més ni menys que a Barcelona indica, una altra vegada, la voluntat de desafiament als que s’atribueixen l’única representació catalana de grans, mitjanes i petites empreses.

  

 Per si en faltaven proves, aquesta nit de la Cecot a Barcelona rendirà homenatge a un dels grans industrials catalans d’un dels seus sectors més emblemàtics, Joan Uriach Marsal, el continuador dels laboratoris farmacèutics que porten el seu nom des de l’any 1838 i que ha sigut capaç d’afrontar la competència de les multinacionals que acaparen el sector. «Uriach ja no només és la biodramina», van dir els membres del jurat a l’hora de demanar l’homenatge.

Un altre dels premiats aquesta nit serà Casa Ametller, en la categoria de comerç més dinàmic. A partir del concepte global europeu de distribució quilòmetre zero per als aliments frescos, les fruites i verdures cultivades a prop d’on es venen, Casa Ametller ha desenvolupat un pla d’expansió dels seus establiments, en àrees urbanes amb veïns amb capacitat de poder adquisitiu, que ha tingut molt bona acollida en el seu veïnat més pròxim.

Notícies relacionades

    

En una altra categoria dels premis Cecot, també vinculada a l’alimentació responsable, la patronal vallesana reconeixerà aquesta nit la labor de Campos Estela, amb seu a Rubí i que des dels seus orígens de solidaritat amb els necessitats de menjar ha evolucionat sense perdre els principis fins a ser una empresa d’èxit en la provisió de menjar en centres escolars.