CONSUM

La inversió d'Amazon al Prat serà de 100 milions, segons la Generalitat

El centre logístic generarà 1.500 llocs de treball directes

1
Es llegeix en minuts

El conseller d'Empresa o Ocupació en funcions, Felip Puig, ha assegurat que Amazon invertirà al seu centre logístic del Prat de Llobregat uns 100 milions d'euros i ha apuntat que crearà més de 1.500 llocs de treball directes "i encara més d'indirectes".

En declaracions a Catalunya Ràdio, Puig s'ha referit així als plans del gegant del comerç electrònic, al qual ahir l'Incasòl va adjudicar una parcel·la de 150.000 metres quadrats al Prat de Llobregat, situada a prop de l'aeroport de Barcelona, en què preveu aixecar un gran centre logístic de referència al sud d'Europa.

Malgrat que la multinacional Amazon ha evitat avançar els seus plans per a la parcel·la del Prat, per la qual pagarà 30 milions d'euros, Puig ha facilitat aquestes xifres i ha afegit que el centre logístic hauria d'estar en marxa "després de l'estiu del 2017".

Notícies relacionades

Puig ha comentat també que espera que l'acord definitiu de compravenda de la parcel·la es tanqui en el termini d'un mes, i que les obres, que duraran "un any i mig", comencin molt aviat.

Encara que l'oferta d'Amazon està subjecta a una sèrie de condicions, com l'aprovació de les llicències corresponents i l'arribada de la línia 9 de Metro a la zona, Puig ha donat per fet que es compliran aquestes condicions i ha afirmat que la inversió és "segura", encara que ha apel·lat en qualsevol cas a mantenir una "certa prudència".

Temes:

Amazon