LLISTA DE PARTICIPANTS

Black Friday 2015: Amazon, El Corte Inglés i Media Markt lideraran les ofertes

Les grans companyies multiplicaran els descomptes en la jornada que se celebrarà divendres

2
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Aquest divendres, 27 de novembre, es tornarà a celebrar a Espanya el Black Friday, el dia dels descomptes a internet i les botigues físiques que marcarà l'inici de les compres de Nadal. I aquest any es preveu més massiu que mai, ja que, a banda que grans comerços com Amazon ja s'han avançat als descomptes, firmes com Media Markt, El Corte Inglés o Worten multiplicaran les ofertes per als consumidors.  

Un estudi de Worten assegura que el 83% de la població consultada en una enquesta coneix aquest nou moment de consum, i que el 36% té intenció de comprar més aquest any durant el Black Friday. L'oferta, de fet, serà molt massiva.

AMAZON

A Amazon.es el Black Friday va començar dilluns. Aquest any els clients poden disfrutar d'ofertes durant tota la setmana i fins al 30 de novembre, el Cyber Monday. Durant aquests dies Amazon.es oferirà als seus clients més de 3.500 ofertes amb descomptes de fins al 50%, segons ha anunciat la companyia.

MEDIA MARKT

El grup alemany encara no ha fet públic les ofertes que llançarà, però el seu nou catàleg apareixerà aquest dijous amb ofertes en gairebé tots els segments que s'aplicaran des de divendres, 27, fins dilluns, 30 de novembre. Les ofertes seran tant a la botiga 'on line' com als establiments físics.

EL CORTE INGLÉS

La companyia de grans magatzems també aprofitarà el Black Friday per llançar nombrosos descomptes, que inclouran gairebé tots els departaments en què la firma està present.

WORTEN

La companyia lusitana també tirarà la casa per la finestra amb les seves ofertes per al final de la setmana. De moment, no ha fet públic quantes seran, però sí que espera un augment del consum.

FNAC

Fnac prepara així mateix nombrosos descomptes tant a la botiga 'on line' com a l''off line'. De fet, el cap de setmana passat ja va llançar una promoció de descomptes en productes Apple, que ja ha caducat.

TOYS ‘R’ US

La companyia de joguines és una de les que s'han avançat al Black Friday i ja està oferint descomptes de fins al 50% durant tota la setmana i fins al 29 de novembre. Els descomptes són tant a les botigues físiques com en el seu comerç 'on line'.

RAKUTEN

Notícies relacionades

El comerç 'on line' de comerços també repetirà aquest any en la seva campanya de descomptes, tot i que encara no ha concretat com.

I MOLTS MÉS…

Companyies com Adidas, Tien21, Kiko, PC Components, HP, Groupon, Sony, The Body Shop, Casa del Llibre, La Redoute, Alain Afflelou, Visionlab, Best Buy, Clarks i Sport Zone, entre altres, ja han anunciat que també se sumaran a les ofertes. Falta per veure si altres empreses que l'any passat sí que hi van participar, com Zara, Vodafone o Mango, també s'hi sumaran.