LLANÇAMENT

HTC One A9: el nou vaixell insígnia del fabricant taiwanès de mòbils

Serà el primer terminal de fabricant amb Android 6.0 Marshmallow preinstal·lat

El nou HTC One A9.

El nou HTC One A9.

1
Es llegeix en minuts
J. M. BERENGUERAS / BARCELONA

La companyia taiwanesa HTC va llançar ara fa alguns anys un terminal, l'HTC One, que realment va suposar un canvi i que va gaudir d'un èxit relatiu. Després de diversos intents amb vendes limitades, ara torna a la carta amb l'HTC One A9, el nou vaixell insígnia de disseny metàl·lic que recorda el de l'iPhone i amb Android 6.0 Marshmallow preinstal·lat.

La companyia ha presentat aquest dimarts aquest nou 'smartphone', que sortirà a la venda el desembre d'aquest any a un preu que a Espanya podria rondar els 599 euros. "HTC, com a pioner en 'smartphones', va llançar el primer 'smartphone'  d'Android, el primer 'smartphone' de Windows, el primer 'smartphone' 4G i el primer 'smartphone' amb un cos únic de metall", ha assegurat Cher Wang, presidenta i consellera delegada de HTC en el llançament.

Notícies relacionades

L'HTC One A9 es posarà a la venda en quatre colors: Carbon Gray, Opal Silver, Topaz Gold i Deep Garnet, i el seu disseny metàl·lic, de vores arrodonides i amb botó d'inici físic recorda, sobretot per la part del darrere, el de l'iPhone d'Apple. Disposa de pantalla d'Amoled Full HD de cinc polzades amb Gorilla Glass 4, i entre les novetats hi destaca la càmera del darrere de 13 megapíxels amb estabilitzador òptic, mode professional i mode manual. També incorpora tecnologia de so Sorround.

L'HTC One A9 inclou el nou processador Qualcomm Snapdragon 617 amb X8 4G integrat i  CPU de vuit nuclis de 64 bits. Es vendrà amb 16 Gb de memòria interna però ampliable via targeta.