NOVETATS TECNOLÒGIQUES

L'iPhone 6s i 6S Plus, ja a la venda

Una desena de persones han passat la nit davant la botiga Apple del passeig de Gràcia de Barcelona per ser els primers a tenir els nous telèfons

El primer comprador, Ari Motomiya, mostra el seu iPhone 6s Plus, aquest matí a Barcelona.

El primer comprador, Ari Motomiya, mostra el seu iPhone 6s Plus, aquest matí a Barcelona. / CARLOS MONTAÑÉS

1
Es llegeix en minuts
JOSEP M. BERENGUERAS / BARCELONA

Cada llançament d'Apple comporta cues. I el dels iPhone 6s i 6s Plus no podien ser menys. Els nous mòbils d'Apple ja estan a la venda a Espanya, i a la botiga principal de Barcelona, l'Apple Store del passeig de Gràcia, s'ha format la ja clàssica cua, amb una desena de persones que han passat la nit al ras. El primer de la cua ja té el seu telèfon.

"Vaig arribar ahir dijous a les 20.00 hores amb uns amics, que ja han desistit", deia Ari Motomiya, jove de pare japonès i mare catalana, i primer de la cua. Just abans de l'obertura, els empleats de la botiga han sortit al carrer i han recorregut tota la fila per aplaudir els que s'esperaven.

A les 8 en punt s'han obert les portes, ja amb unes 200 persones esperant per comprar els telèfons. Aquest any, doble cua, per als que no disposaven de reserva i per als que sí que en tenien. Sense presses, els compradors han pogut adquirir el nou gadget, custodiats pels empleats de la botiga.

"He triat el 6s Plus color daurat de 64 Gb perquè em fa gràcia tenir una pantalla més gran", assegurava Motomiya després de comprar el telèfon i ensenyant-lo, orgullós. Això sí, ha vigilat molt al treure'l de la capsa perquè no li passés el que li va passar ara fa un any a un dels primers a comprar l'iPhone 6, que de l'emoció li va caure  a terra.

Notícies relacionades

Els empleats d'Apple asseguraven que s'esperava que el model més exitós fos l'iPhone 6s Plus, i que probablement els telèfons s'acabarien al cap d'una hora. Per a la resta, tocarà reservar-los via web.

L'iPhone 6s (pantalla de 4,7 polzades) de 16 Gb té un preu de 749 euros, mentre que el 6s Plus (pantalla de 5,5 polzades) de 16 Gb costa a partir de 859 euros.

Temes:

iPhone Apple