Secció recomanada per

LLANÇAMENT

L'iPhone 6s i el 6s Plus, a la venda a Espanya el 9 d'octubre

El preu del model de telèfon més bàsic serà de 749 euros

1
Es llegeix en minuts
JOSEP M. BERENGUERAS / BARCELONA

Apple ha anunciat que posarà a la venda els nous iPhone 6s i 6s Plus a Espanya el divendres 9 d'octubre, després que divendres passat es llancés als Estats Units i altres països i que aconseguís vendre més de 13 milions d'unitats dels nous models de telèfons.

"Les vendes de l'iPhone 6s i de l'iPhone 6s Plus han sigut excepcionals, i han superat qualsevol dada anterior de vendes en el primer cap de setmana en la història d'Apple", ha destacat el conseller delegat d'Apple, Tim Cook, en una nota."La resposta dels clients ha sigut increïble, estan encantats amb 3D Touch i Live Photos, i estem desitjant posar els nous iPhone 6s i iPhone 6s Plus a disposició de més clients, en més països, el 9 d'octubre", ha afegit.

Notícies relacionades

Entre les novetats dels nous iPhone destaca la seva pantalla 3D Touch, que emula les opcions del Force Touch dels Mac i permet que la pantalla dels iPhone distingeixi entre els diferents graus de pressió de l'usuari, cosa que a la pràctica permet que l'usuari pugui fer una pressió llarga a la pantalla i executar així un menú tipus botó dret a l'ordinador. També millora la càmera, i executa el nou iOS 9.

PREUS

L'iPhone 6s i l'iPhone 6s Plus estaran disponibles amb acabats metal·litzats en or, plata, gris espacial i el nou or rosa. L'iPhone 6s estarà disponible a Espanya al preu recomanat de 749 euros el model de 16GB, 859 euros el model de 64GB i 969 euros el model de 128GB. iPhone 6s Plus estarà disponible al preu recomanat de 859 euros el model de 16GB, 969 euros el model de 64GB i 1.079 euros el model de 128GB. Tots els preus inclouen IVA.

Temes:

iPhone Apple