ADÉU A UN EMPRESARI POLÈMIC

Familiars i amics visiten la vetlla de José María Ruiz-Mateos

El bisbe d'Asidonia-Jerez oficiarà el funeral aquest dimarts

1
Es llegeix en minuts

Familiars i amics de José María Ruiz-Mateos s'han acostat aquest dilluns a la residència Hermanitas de los Pobres del Puerto de Santa María (Cadis) per acomiadar l'empresari, mort aquest matí a l'hospital de la localitat als 84 anys.

La família de l'empresari ha decidit instal·lar la capella de vetlla amb les restes de l'empresari en aquesta residència d'avis per fer aquesta comiat en la intimitat, segons fonts del centre.

L'empresari gadità serà enterrat demà a l'església Nuestra Señora de la O de Rota, la seva localitat natal, després d'una missa que serà oficiada pel bisbe d'Asidonia-Jerez, José Mazuelos, segons han confirmat a fonts del Bisbat.

En aquesta església la família Ruiz-Mateos disposa d'un columbari on hi ha les restes de la mare de Ruiz-Mateos.

FILL PREDILECTE DE LA LOCALITAT

Notícies relacionades

José María Ruiz-Mateos va ser declarat el 2006 fill predilecte d'aquesta localitat, encara que fa un any el PSOE de Rota, llavors a l'oposició i avui al govern de la localitat va demanar que, a causa dels seus processos judicials, li fos retirat aquest títol.

Els familiars i amics de Ruiz-Mateos han evitat fer declaracions als mitjans de comunicació que esperaven a les portes del centre. Una cunyada de l'empresari ha comentat a la sortida de la residència que Ruiz-Mateos ha mort en pau perquè "era molt creient" i que la seva família està "tranquil·la".