CONTRACTES EN ENTREDIT

OHL es desploma a la borsa després de les acusacions d'irregularitats a Mèxic

L'autoritat borsària mexicana suspèn de cotització la filial de la constructora, que nega els fets

1
Es llegeix en minuts

L'autoritat borsària mexicana (CNBV) ha suspès temporalment la cotització de les accions d'OHL Mèxic per l'efecte que sobre la cotització de les accions ha tingut la publicació de determinades informacions relatives a suposades males pràctiques en el desenvolupament dels seus contractes. Segons ha explicat la companyia en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquestes informacions es basen en unes gravacions obtingudes il·legalment.

Notícies relacionades

La companyia assegura que el desenvolupament dels seus negocis a Mèxic "s'ajusta estrictament a la legalitat, als contractes que té subscrits i a les millors pràctiques corporatives". Per això, nega l'existència de qualsevol tipus d'actuació irregular en les seves relacions amb l'Estat de Mèxic. A més, ha iniciat una investigació interna per aclarir els fets i adoptar les mesures que resultin oportunes.

Les accions d'OHL han arribat a desplomar-se més d'un 7% en els primers compassos de la sessió a la borsa espanyola, després que els títols de la seva filial mexicana s'enfonsessin més d'un 11% a la Borsa de Mèxic abans de la suspensió. A mig matí, els títols de la constructora han moderat la caiguda al 6,5% a l'Ibex.

Temes:

OHL