AJUDES PER UN TOTAL DE 7,8 MILIONS

El Rei demana als becaris de La Caixa que contribueixin al progrés d'Espanya

Felip VI i Letizia han presidit per primera vegada l'entrega d'aquestes ajudes a joves universitaris per estudiar a l'estranger

Els reis Felip i Letizia, amb Isidre Fainé.

Els reis Felip i Letizia, amb Isidre Fainé. / Albert Bertran

1
Es llegeix en minuts

El rei Felip ha animat aquest divendres els joves estudiants becats per La Caixa per estudiar a l'estranger que no deixin "de contribuir al progrés" d'Espanya, siguin on siguin, "perquè Espanya la construïm entre tots, no només les institucions, sinó sobretot les persones".

"Esteu cridats a participar d'una manera especial en aquest esforç col·lectiu des del lideratge", els ha advertit el Rei, que ha assegurat que "a les vostres mans està l'Espanya del futur".

120 UNIVERSITARIS

Felip ha pronunciat aquestes paraules durant la cerimònia d'entrega de les beques de la Fundació La Caixa, a Barcelona, que han recollit 120 universitaris i que compten amb una dotació global de 7,8 milions d'euros.

Notícies relacionades

Els reis Felip VI i Letizia han presidit per primera vegada l'entrega d'aquestes beques de l'Obra Social de La Caixa, que arriben a la seva 33a edició i que durant 24 anys van presidir Joan Carles i Sofia.

A l'acte hi han assistit, entre altres, a més del president del grup La Caixa, Isidre Fainé; la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz; la delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna; i l'ambaixador de França, Jérôme Bonnafont.