CONSUM

Damm anuncia una opa d'exclusió per deixar de cotitzar a la borsa

La companyia planteja un preu de 5,7 euros per acció

1
Es llegeix en minuts
JOSEP M. BERENGUERAS / BARCELONA

El consell d'administració de Damm ha aprovat sotmetre a la seva junta general extraordinària d'accionistes, convocada per a l'1 de desembre, l'autorització per a la formulació d'una oferta pública d'adquisició (opa) de les seves accions, per excloure-les de cotització a la borsa de valors de Barcelona, única on actualment cotitzen. D'aquesta manera, Damm deixarà de cotitzar a la borsa.

L'oferta es planteja a un preu de 5,7 euros per acció, que representa una prima del 30% sobre el preu mitjà ponderat de cotització de les accions durant els últims 6 mesos.

Notícies relacionades

La companyia informa així mateix que ha rebut compromisos irrevocables d'aprovació de l'operació per accionistes tenidors d'un percentatge accionarial del 81,6%. Aquests mateixos accionistes s'han compromès a no respondre a l'oferta i han immobilitzat les seves accions.

"L'oferta es dirigeix per tant de forma efectiva a la resta de l'accionariat, al qual es pretén brindar una oportunitat d'obtenir liquiditat pels seus títols al preu indicat. La liquiditat borsària real de les accions de Damm és limitada, tenint en compte l'estructura de capital de la companyia", ha afirmat l'empresa en un comunicat.

Temes:

Damm