L'expresident de Sacyr José Manuel Loureda va vendre un 0,59% de l'empresa el 23 de desembre

El nombre d'accions venudes va ser de 2,87 milions d'accions i el tancament de dijous va ser a 3,43 euros per títol

1
Es llegeix en minuts

L'expresident de Sacyr José Manuel Loureda va vendre un total de 2,87 milions d'accions del grup de construcció i serveis, representatives del 0,597% del capital de la companyia, el 23 de desembre, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). L'acció va tancar aquest dijous a un preu de 3,43 euros per títol.

D'aquesta manera, Loureda va reduir la seva participació a Sacyr des del 9,02% fins al 8,423%. L'operació es va efectuar a través de la societat Prilou, en què l'empresari ostenta el 47% del capital i que al seu torn és propietària del 86% d'una altra societat denominada Prilomi.

El 8,423% que Loureda posseeix a la corporació està distribuït entre aquestes dues societats, de forma que Prilou té un 3,405%, mentre que Prilomi compta amb el 5,018% restant.

Notícies relacionades

José Manuel Loureda va fer diferents vendes d'accions de Sacyr en diverses ocasions durant l'any passat, i va reduir la seva participació des de l'11,5% que ostentava al febrer fins a situar-la per sota del 9% al tancar l'exercici.

Els títols de Sacyr van tancar aquest dijous amb un descens del 8,95% i a un preu de 3,43 euros, un dia després que el consorci liderat per la constructora anunciés la suspensió de les obres d'ampliació del Canal de Panamà per sobrecostos.