al 'dominical'

Angelina Jolie: "Tot va canviar quan vaig deixar de pensar en mi mateixa"

Entrevista amb l'actriu, que repeteix com a directora a 'Invencible (Unbroken)'

El contratenor Philippe Jaroussky, l'escriptor Peter Heller, Karlos Arguiñano i les receptes d'una vintena d'humoristes espanyols del moment completen l'oferta de la revista

Pau Arenós ens presenta els continguts del ’Dominical’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

A les portes del Nadal, 'Dominical' aposta per una portada que barreja el luxe amb el compromís: la superestrella Angelina Jolie explica per què cada dia se sent més còmoda darrere de la càmera explicant històries d'heroisme i superació com la de Louis Zamperini, atleta, pilot i presoner durant la segona guerra mundial, al qual retrata en el segon film com a directora: 'Invencible (Unbroken)'. El corredor, que va morir el mes de juliol passat, s'havia convertit en una font d'inspiració vital per a Jolie, que va establir una forta relació amb ell (gairebé com si fos el seu avi, va arribar a dir ella) durant el projecte.

Notícies relacionades

És difícil per a qualsevol no quedar eclipsat pel fulgor d'una estrella de Hollywood d'aquesta envergadura, però la revista conté altres noms que brillen en les seves àrees tant com Jolie en el cine. Són Phillippe Jaroussky, el contratenor que més emociona en l'actualitat les platees més exigents amb la seva recuperació de l'embruix dels antics 'castrasti'; Peter Heller, cridat a entrar a l'olimp dels grans escriptors gràcies a obres com 'La constelación del perro', i el de Karlos Arguiñano, algú que no necessita presentació i que sorprèn amb desconegudes revelacions en la lectura de la mà que li fa Ana Sánchez.

Un capítol a part es mereixen la vintena d'humoristes espanyols, els més destacats del moment, que ens ofereixen la seva fórmula per sobreviure a la bogeria del Nadal. Completen l'oferta de la publicació reportatges sobre els 'bitcoin', una divisa que pretén ser la cibermoneda del futur, i Carnaby Street, el famós carrer mod de Londres; una producció de llenceria per acomiadar l'any, i dues propostes literàries perquè la solidaritat entri a la nostra biblioteca.