Anar al contingut

Agenda d'activitats gratis a Barcelona avui dijous 8 de desembre del 2016

ALBA SÁNCHEZ / BARCELONA

Aquestes són les activitats gratis més destacades de l'agenda de Barcelona d'avui, dijous 8 de desembre del 2016.

AVUI A BARCELONA

Sants-Montjuïc
Creatius Crim, una comunitat integrada per il·lustradors, dissenyadors gràfics, artesans i joiers, entre d’altres, celebren un mercat amb articles fets a mà. Al Centre de Recursos per a Emprenedors i Ciutadans (CREC). Blesa, 27. A les 11.00 hores. Gratis. 

Sarrià-Sant Gervasi
Pastorets La plaça del Tibidabo es converteix en un plató de cine per rodar un documental sobre l’obra de Josep Maria Folch i Torres Els pastorets, amb motiu del centenari de la primera representació d’aquesta obra nadalenca. El rodatge començarà a les 15.30 hores. L’espectacle és gratis, però s’ha de pagar l’entrada al parc d’atraccions. 

Eixample
Conscient i inconscient
 L’artista mexicà Erick Beltrán serà a la Galeria Joan Prats per mostrar els seus treballs i investigacions realitzats entre 2014 i 2016 a partir d’un diàleg imitant el que s’estableix entre el conscient i l’inconscient. Balmes, 54. A les 11.00 hores. Gratis. 

Art L’artista de Santander, Okuda San Miguel, torna a Barcelona amb Venus Zoo, una nova metàfora sobre el nostre món: una gàbia de mida planetària en la qual habiten tota mena d’éssers vius. A Galeria 3 Punts. Enric Granados, 21. A les 11.00 hores. Gratis.  

Sant Andreu
Fotografia
 Els alumnes dels tallers de fotografia de l’Ateneu L’Harmonia organitzen una exposició fotogràfica per homenatjar la fotògrafa nord-americana Vivian Maier, per explicar el retrat com a gènere fotogràfic i l’aigua com a font d’inspiració. Sant Andreu, 20. De 10.00 a 22.00 hores. Gratis.

Podeu enviar les propostes a distritos@elperiodico.com