LA RECEPTA
Costella de porc al forn
Sílvia Manzano Quintana, propietària de la parada Xarcuteria Sílvia i presidenta del mercat de Lesseps, proposa aquest plat econòmic, ideal per a temps de retallades.
INGREDIENTS (4 persones)
4 tires de costella de porc
(uns 750 grams)
2 patates mitjanes
1 ceba
chimichurri
oli
vinagre de Mòdena
sal
PREPARACIÓ
Demaneu a la parada quatre tires de costella de porc partides en dos. Talleu les patates, millor si són de les blanques, en rodanxes de mig dit de gruix i la ceba en mitges llunes. Poseu aquests ingredients en una safata al forn i escampeu-hi per sobre sal i un pessic de chimichurri. Col·loqueu-hi al damunt les costelles de porc, i afegiu-hi sal, un raig de vinagre de Mòdena, quatre cullerades d'oli d'oliva i un toc de chimichurri. Preescalfeu el forn a 180 graus només la part de baix i deixeu-ho coure uns 30 minuts. Quan hagi transcorregut aquest temps, tombeu la carn i deixeu-la una altra mitja hora. Si es vol, es pot gratinar al final, un cop cuit.
- L’home que ‘va predir’ l’apagada
- Les renovables generaven el 74% de l’electricitat en el moment de la fallada
- Investigació Així era la «casa dels horrors» d’Oviedo: els tres germans alliberats, d’entre 8 i 10 anys, no anaven a classe, dormien en bressols i portaven tres mascaretes posades
- Efemèride Blanquejar Hitler 80 anys després
- Estalvi Un milionari revela quina és la manera d’estalviar amb un salari baix
- Successos Detinguts tres menors a Mataró per la brutal agressió a un adolescent
- Equipament Glòries posa a prova la complicada convivència entre ciclistes i vianants
- Cita destacada BCN es bolca amb les Setmanes de l’Arquitectura
- Àrea natural El delta del Llobregat aposta pel turisme sostenible
- FESTIVAL DEL 26 DE JUNY AL 4 D’AGOST El Grec obre etapa amb Leticia Martín al davant i aposta per més música i teatre