LA RECEPTA
Costella de porc al forn
Sílvia Manzano Quintana, propietària de la parada Xarcuteria Sílvia i presidenta del mercat de Lesseps, proposa aquest plat econòmic, ideal per a temps de retallades.
INGREDIENTS (4 persones)
4 tires de costella de porc
(uns 750 grams)
2 patates mitjanes
1 ceba
chimichurri
oli
vinagre de Mòdena
sal
PREPARACIÓ
Demaneu a la parada quatre tires de costella de porc partides en dos. Talleu les patates, millor si són de les blanques, en rodanxes de mig dit de gruix i la ceba en mitges llunes. Poseu aquests ingredients en una safata al forn i escampeu-hi per sobre sal i un pessic de chimichurri. Col·loqueu-hi al damunt les costelles de porc, i afegiu-hi sal, un raig de vinagre de Mòdena, quatre cullerades d'oli d'oliva i un toc de chimichurri. Preescalfeu el forn a 180 graus només la part de baix i deixeu-ho coure uns 30 minuts. Quan hagi transcorregut aquest temps, tombeu la carn i deixeu-la una altra mitja hora. Si es vol, es pot gratinar al final, un cop cuit.
- Sense sortir de la comarca El poble a només 30 minuts de Rubí ideal per a una escapada de natura sense sortir del Vallès
- Al delta del Llobregat Llum verda a un pla hoteler i residencial entorn de l’aeroport de Barcelona que el TSJC va tombar el 2020
- Entre dimarts i dijous Catalunya activa per primera vegada aquest any el seu sistema d’avisos per calor extrema
- Fiasco Mundial
- El conflicte del Pròxim Orient Trump decideix implicar-se en la guerra contra l’Iran oberta per Israel
- Ábalos va acudir a Aldama per arreglar un problema als baixos de casa seva
- L’avís Cerdán a Koldo: "Dic que et cuidis, mira de col·locar la família"
- Tempesta política Les 12 hores més frenètiques de Koldo
- Tempesta política Junts dona aire a Sánchez, però li exigeix «garanties» per continuar recolzant-lo
- ERC promet ser "exigent", però no demanarà eleccions