LA RECEPTA

Sopa de meló amb pernil

1
Es llegeix en minuts

Marta Bach, dependenta i filla de la propietària de la parada Fruites i Verdures Nuri Gimeno del mercat de Sant Andreu, proposa un primer plat fàcil de fer i sobretot ideal per combatre els dies calorosos de l'estiu.

INGREDIENTS (4 persones)

1 meló madur

1litre d'aigua

2.5 ml de crema de llet

oli

sal

pebre

menta fresca

encenalls de pernil serrà

PREPARACIÓ

Peleu el meló i talleu-lo a rodanxes. A continuació, introduiu-les a la batedora amb una mica d'oli, sal i pebre. Quan la barreja estigui triturada, afegiu-hi crema de llet, i a continuació deixeu reposar la combinació al frigorífic. Després d'aproximadament una hora, condimenteu el plat amb encenalls de pernil serrà i afegiu-hi diverses fulles de menta fresca que donaran encara més sabor a aquest plat tan estiuenc.

Notícies relacionades

MERCAT DE SANT ANDREU

Plaça de Mercadal, 41. Obre cada dia al matí i, a més, els divendres a la tarda.