LA RECEPTA
Sopa de meló amb pernil
Marta Bach, dependenta i filla de la propietària de la parada Fruites i Verdures Nuri Gimeno del mercat de Sant Andreu, proposa un primer plat fàcil de fer i sobretot ideal per combatre els dies calorosos de l'estiu.
INGREDIENTS (4 persones)
1 meló madur
1litre d'aigua
2.5 ml de crema de llet
oli
sal
pebre
menta fresca
encenalls de pernil serrà
PREPARACIÓ
Peleu el meló i talleu-lo a rodanxes. A continuació, introduiu-les a la batedora amb una mica d'oli, sal i pebre. Quan la barreja estigui triturada, afegiu-hi crema de llet, i a continuació deixeu reposar la combinació al frigorífic. Després d'aproximadament una hora, condimenteu el plat amb encenalls de pernil serrà i afegiu-hi diverses fulles de menta fresca que donaran encara més sabor a aquest plat tan estiuenc.
Notícies relacionadesMERCAT DE SANT ANDREU
Plaça de Mercadal, 41. Obre cada dia al matí i, a més, els divendres a la tarda.
- TURISME DENTAL Alerta sobre la nova moda de viatjar al Marroc a la recerca del somriure perfecte: «És una temeritat»
- Ocupació pública El Govern aprova aquest dimarts la pujada salarial del 0,5 % pendent per als funcionaris, segons CCOO i UGT
- Tall de llum Una avaria deixa 1.200 abonats sense electricitat durant tota la nit a Barcelona
- Dos morts en un incendi agrícola a la Segarra
- Successos Mor un menor de dos anys en quedar-se tancat dins d'un cotxe a Valls
- Sèries 'Desaparegut', el fenomen que ha arribat al número 1 de Netflix: "Mai m’hauria imaginat que l’èuscar m’obriria camí com a actor"
- La UE debatrà de nou l’oficialitat del català el 18 de juliol
- Joan Carles I es reivindica amb unes memòries després de cinc anys d’‘autoexili’
- La consellera de Salut, en contra d’ampliar el Prat
- Els convocants afirmen que tres de cada quatre jutges i fiscals secunden l’aturada