LA RECEPTA

Fricandó amb rovellons o xampinyons

María Ángeles Soto mostra una peça de vedella.

María Ángeles Soto mostra una peça de vedella.

1
Es llegeix en minuts
ÓSCAR HERNÁNDEZ

María Ángeles Soto, empleada de la parada Polleria i Carnisseria Hermanos Moreno, del mercat de la Vall d'Hebron, proposa el fricandó, un plat senzill d'elaborar i que va molt bé per a aquestes festes. Com a acompanyament suggereix rovellons o xampinyons.

INGREDIENTS

Un quilo de jarret de vedella

Rovellons o xampinyons

Caldo de carn

Pa ratllat, farina i ou

Picada, oli, sal i pebre

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Passeu els filets de jarret de vedella per l'ou, la farina i el pa ratllat (en aquest ordre perquè l'arrebossat quedi ben enganxat) en una cassola. Fregiu els trossos de carn en oli i reserveu-los. Fregiu la picada (bastons, avellana, ametlla i pinyons) i afegiu-hi un litre de caldo. Poseu-hi després la carn i deixeu-ho bullir perquè es redueixi la salsa. D'acompanyament es poden servir xampinyons o rovellons, que es preparen a part fregint-los en oli perquè deixin anar l'aigua. Després s'hi afegeixen l'all i julivert picats.