LA RECEPTA
Fricandó amb rovellons o xampinyons

María Ángeles Soto mostra una peça de vedella.
María Ángeles Soto, empleada de la parada Polleria i Carnisseria Hermanos Moreno, del mercat de la Vall d'Hebron, proposa el fricandó, un plat senzill d'elaborar i que va molt bé per a aquestes festes. Com a acompanyament suggereix rovellons o xampinyons.
INGREDIENTS
Un quilo de jarret de vedella
Rovellons o xampinyons
Caldo de carn
Pa ratllat, farina i ou
Picada, oli, sal i pebre
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Passeu els filets de jarret de vedella per l'ou, la farina i el pa ratllat (en aquest ordre perquè l'arrebossat quedi ben enganxat) en una cassola. Fregiu els trossos de carn en oli i reserveu-los. Fregiu la picada (bastons, avellana, ametlla i pinyons) i afegiu-hi un litre de caldo. Poseu-hi després la carn i deixeu-ho bullir perquè es redueixi la salsa. D'acompanyament es poden servir xampinyons o rovellons, que es preparen a part fregint-los en oli perquè deixin anar l'aigua. Després s'hi afegeixen l'all i julivert picats.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Futbol Sis partits de sanció a Rüdiger, que els aprofita per operar-se
- Champions league Dembélé silencia l’Arsenal i acosta el PSG a la final de Múnic
- Apunt ¿S’ho imaginen?
- LA CITA DE MONTJUÏC Final guanyada, final per jugar
- PARTIT 100 AMB EL BARÇA Lamine Yamal: "La por la vaig deixar al parc de Mataró fa temps"