LA RECEPTA
Rostit de vedella

Maria Mercè mostra una peça de carn per al rostit.
Maria Mercè, propietària de la carnisseria que porta el seu nom al mercat de Santa Caterina, proposa preparar un rostit de vedella, que, segons ella, és un plat senzill, molt gustós i, en les seves variants, molt adequat per a qualsevol celebració i època de l'any.
INGREDIENTS (4 persones)
1 rodó de vedella
2 cebes i una pastanaga
Tomàquets
Vi ranci
Brou de carn
Oli o llard
Sal, pebre, llorer, farigola i alls
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Es posa oli o llard a la cassola. S'hi afegeix la carn, es daura, es sala i s'hi posa pebre. S'afegeixen les cebes, les pastanagues, el llorer, la farigola i els alls a trossos grans. Quan les verdures s'han daurat, s'hi aboca el vi i es deixa reduir. S'hi afegeix el brou i, a foc lent amb la cassola tapada, s'estova el rostit. La carn es cou amb la humitat que desprenen les verdures, que es passen per un xinès. La carn freda es talla en rodanxes.
- Estat dels embassaments avui, 5 de maig, a Catalunya: Sau, Foix, Susqueda i la resta de pantans
- Previsió del Meteocat Catalunya activa avisos grocs i taronges davant les fortes pluges previstes per a aquesta setmana
- Torna el mític Tren Granota
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- BCN reobrirà una casa modernista per a concerts de música clàssica
- Entrevista Giuseppe Russolillo, president de l’Acadèmia de Nutrició: «El dejuni intermitent no ha sigut concebut per perdre pes i pot posar en risc la salut»
- TELEVISIÓ I MAS Una espècie en extinció
- Barcelona, protagonista La ciberseguretat creix i busca talent a Catalunya
- Ciclisme Vos obsequia la Vuelta amb un triomf de prestigi a Sant Boi
- TRIOMF A MONTILIVI L’immortal Stuani ressuscita el Girona, que fuig del descens