LA RECEPTA

Lluç a la basca amb espàrrecs

Paqui Marimon mostra un lluç a la seva parada.

Paqui Marimon mostra un lluç a la seva parada.

1
Es llegeix en minuts

Paqui Marimon, dependenta de la peixateria El Racó del Mar, del mercat de Sarrià, recomana un lluç a la basca amb espàrrecs. Una recepta deliciosa i senzilla que pot estar a punt en pocs minuts. Un plat que complaurà tot tipus de paladars.

INGREDIENTS (4 persones)

1 lluç d'un quilo

2 grans d'all

4 branques de julivert

1 gotet de vi blanc

1 llauna d'espàrrecs

Oli i sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Es prepara una picada d'all i julivert i després s'hi afegeix un gotet de vi blanc (al gust). Es talla el lluç a rodanxes i els trossos es passen per farina però només per un costat i a continuació es fregeixen en una cassola amb oli calent. Quan es comença a daurar el peix, s'afegeix a la cassola la picada d'all i julivert i també els espàrrecs. Es tapa la cassola i es mantenen tots els ingredients al foc durant uns 10 minuts.