LA RECEPTA
Lluç a la basca amb espàrrecs

Paqui Marimon mostra un lluç a la seva parada.
Paqui Marimon, dependenta de la peixateria El Racó del Mar, del mercat de Sarrià, recomana un lluç a la basca amb espàrrecs. Una recepta deliciosa i senzilla que pot estar a punt en pocs minuts. Un plat que complaurà tot tipus de paladars.
INGREDIENTS (4 persones)
1 lluç d'un quilo
2 grans d'all
4 branques de julivert
1 gotet de vi blanc
1 llauna d'espàrrecs
Oli i sal
PREPARACIÓ
Es prepara una picada d'all i julivert i després s'hi afegeix un gotet de vi blanc (al gust). Es talla el lluç a rodanxes i els trossos es passen per farina però només per un costat i a continuació es fregeixen en una cassola amb oli calent. Quan es comença a daurar el peix, s'afegeix a la cassola la picada d'all i julivert i també els espàrrecs. Es tapa la cassola i es mantenen tots els ingredients al foc durant uns 10 minuts.
- Pronòstic delicat Operat d’urgència el ferit greu per l’atropellament de Cornellà
- ACTUALITAT BLAUGRANA Flick, sobre la rua multitudinària: «Em vaig quedar impressionat. Va ser increïble»
- SETGE SOBRE GAZA Vent en contra per a Israel: crítiques i aïllament de Trump a Macron passant per la premsa anglosaxona
- Protecció de la infància Els pederastes de la xarxa del Raval sabien que la víctima tenia 13 anys
- Quan falten dos anys per a les municipals Els alcaldes de Junts que endureixen les condicions del padró: «Hem declarat la guerra als okupes»
- EL GIRO D’ITÀLIA Ayuso torna a desafiar Roglic i li retalla un altre segon
- Fórmula 1 Alonso i Sainz il·lusionen a Imola a l’entrar entre els sis primers
- TEMPORADA CITYZEN EN BLANC El Crystal Palace guanya la FA Cup i deixa el City amb les mans buides
- DUEL AL PIZJUÁN El Reial Madrid converteix Dean Huijsein en el defensa més car de la seva història
- Tensió a Cornellà La conductora de l’atropellament múltiple, en llibertat