Fricandó de vedella amb moixernons

Carn de vedella i alguns dels ingredients.
Una recepta clàssica i fàcil de fer.Josep Maria Banachi el seu equip a Carns Selectes Conxita del mercat de les Corts recomanen un gustós guisat casolà.
INGREDIENTS (4 persones)
1 quilo de carn de vedella
150 grams de moixernons
100 grams de farina
3 cebes grans
Sal al gust
Oli
Xerès
Julivert per decorar el guisat
PREPARACIÓ
Poseu els moixernons en remull el dia abans de preparar el guisat. L'endemà, saleu la carn i a continuació passeu-la per farina i daureu-la en una paella amb oli.
Notícies relacionadesRetireu la carn i afegiu-hi una mica més d'oli i feu un sofregit amb tres cebes tallades en trossets petits, sense deixar-les torrar. Afegiu-hi una copa de xerès sec i poseu a potència màxima el foc perquè s'evapori l'alcohol.
Afegiu-hi elsmoixernonsi la meitat de l'aigua en què havien estat en remull. Cobriu-ho amb aigua, saleu-ho i deixeu-ho una hora i mitja a foc lent.
- Un exèrcit de joves contra el foc de Larouco
- L’estabilitat de la legislatura Puigdemont i Junqueras donen aire a Sánchez abans de reprendre el curs
- La situació blaugrana Sense llicència i sense marge
- El futur Liceu Mar farà guanyar a BCN un nou passeig marítim
- Mobilitat Catalunya entrenarà la IA per a la conducció autònoma
- L’EVOLUCIÓ DEL JOVE Lamine Yamal, versió 3.0: el joc de l'estrella entra en una altra dimensió
- Alt Empordà Un ajuntament català suspèn un rodatge a un cineasta tarragoní acusat d’agressió sexual a una menor
- Espanya en flames La baixada de temperatures i la humitat alleuja la lluita contra el foc, que salta a Pontevedra i continua virulent a Lleó
- Incendis Sánchez avança que la pròxima Conferència de Presidents analitzarà les actuacions davant emergències
- LLEVANT-BARÇA (DISSABTE 23, 21.30 H) Flick: «No vull perdre cap jugador ara, ni Casadó ni Fermín»