Illes Balears

La nova vida de Magaluf

Els ‘resorts’ Meliá Calvià Beach i Meliá South Beach donen un altre aire a la localitat

La nova vida de Magaluf
1
Es llegeix en minuts

Magaluf, una de les localitats més turístiques de Mallorca, va fent passos per deixar enrere la seva anterior vida i construir un futur familiar, centrat en el benestar i la qualitat. Una transformació que, en bona mesura, ha sigut liderada per la cadena Meliá Hotels International, que ha invertit més de 250 milions d’euros per renovar tots els seus hotels de la zona. De tots ells destaquen els seus dos ‘resorts’ vacacionals: Meliá Calvià Beach i Meliá South Beach.

Tots dos estan situats a l’extrem oest de la platja de Magaluf, un racó ple de tranquil·litat on disfrutar de les aigües turqueses en un ambient de luxe. A més de les seves modernes habitacions, compten amb una exclusiva zona amb servei vip The Level i espectaculars terrasses-‘lounge’ i una variada oferta gastronòmica. 

Per oferir un plus de benestar, Meliá Calvià Beach disposa de l’àrea YHI Spa. El visitant pot donar-se el plaer de cuidar-se a la piscina climatitzada, les tres cabines de tractament i un complet gimnàs. Així mateix, ofereix un ampli menú d’exclusius rituals de bellesa amb productes cosmètics Pevonia. Les ancestrals teràpies aiurvèdiques dissenyades pel seu equip ajuden a trobar el benestar interior. I com a culminació, un bany a la piscina climatitzada permet completar de manera 360º l’experiència al YHI Spa.

Punt de trobada

Notícies relacionades

En aquesta transformació de Magaluf també ha sigut clau la creació de nous espais, com el Momentum Plaza, un espai per als vianants que aspira a ser el punt de trobada on residents i visitants puguin unir-se per descobrir el nou Magaluf. Al costat, un hotel de nova creació i obert tot l’any, l’INNSiDE Calvià Beach, amb piscines penjants que s’han convertit en tota una icona. 

Un altre espai que està sent un puntal d’aquesta nova vida és Port Adriano, a Calvià i a pocs quilòmetres de Magaluf, una marina reformada no només per atracar iots, sinó que és també és una referència en gastronomia i oci. Allà se celebra el Port Adriano Mallorca Festival, que aquest any celebra el seu 10è aniversari.