Activitats a l’exterior

Zuric mostra les infinites possibilitats de l’estiu suís

La capital suïssa és famosa pels seus ‘badi’, com es coneixen els seus banys públics a l’aire lliure, oberts des del maig

Zuric mostra les infinites possibilitats de l’estiu suís
1
Es llegeix en minuts

L’estiu a Zuric té lloc a l’aire lliure i està ple de possibilitats. I és que, quan arriba el bon temps, pots asseure’t en una terrassa a l’exterior fins a altes hores de la nit, disfrutar d’un gelat al costat de l’aigua i participar en moltes activitats d’oci diferents a Zuric i els seus voltants.

Notícies relacionades

Quan arriba el mes de juny ja es pot treure el banyador de l’armari. Tot i que l’aigua és una mica fresca per fer-hi un capbussó, el clima és prou calent per prendre el sol. Tots els banys a l’aire lliure de la ciutat de Zuric ja estan oberts des del maig. I és que cal recordar que Zuric té una cultura del bany rica en tradició que encara es viu activament. A l’estiu, una visita als ‘badi’, com s’anomenen de manera carinyosa els banys públics a l’aire lliure, forma part de la vida diària dels zuriquesos.

La ciutat de Zuric es troba en l’extrem superior del llac del mateix nom, mentre que el riu Limmat flueix just pel centre de la ciutat, per la qual cosa una bona manera d’explorar la ciutat és en un viatge amb barco.