Sobreàtic Contraban by Wittmore Hotel

La terrassa més inspiradora de tot Barcelona

A unes vistes privilegiades, s’uneix la gastronomia i l’actuació de ‘dj’

La terrassa més inspiradora de tot Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Amb una ubicació privilegiada sobre el barri més antic de Barcelona, Sobreático Contraban by Wittmore Hotel és un acolorit recés de pau amb vistes a alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat, la muntanya de Montjuïc i el mar. L’espai, històricament reservat per a l’hoste de l’hotel, obre a partir de l’1 de juny les seves portes amb una selecció de platillos elaborats pel xef Alain Guiard ideals per prendre en un entorn desenfadat a l’aire lliure, així com còctels d’autor i mocktails

Notícies relacionades

Sobreático Contraban by Wittmore Hotel és també un lloc molt especial perquè des de la seva privilegiada posició pot presenciar-se tant la sortida de sol sobre el mar com la posta rere les muntanyes. Per disfrutar encara més de l’hora bruixa, els dijous de 19.00 a 22.00 hores l’espai comptarà amb la música disco, soulful house, cool beats, funk o groove de ‘dj’ com BeGun, Jess Hologram o Irina Flake.

A més, Sobreático Contraban es converteix en una exclusiva suite a sostre descobert durant l’horari de tancament de la terrassa al públic. Així, aquells que s’allotgin a la suite de Wittmore Hotel tindran a la seva disposició la Roofless Suite o, el que és el mateix, podran disfrutar del terrat de l’hotel de manera totalment privada durant tota la nit. Per a això, l’hoste trobarà disposat tot el necessari per passar una nit d’inspiració sobre les teulades de la ciutat.