8 de maig

La Caminada Solidària 2022 del Baix Llobregat destinarà els diners recaptats a Ucraïna

Començarà simultàniament des de dos punts, Cornellà i el Prat, amb l’objectiu d’arribar al Parc Fluvial de Sant Boi

Es vol reivindicar la feina digna, l’economia social i la preservació del riu Llobregat

La Caminada Solidària 2022 del Baix Llobregat destinarà els diners recaptats a Ucraïna

MANU MORA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El sindicat CCOO del Baix Lobregat i la Fundació Cívica Esperanzah han organitzat la 3a edició Caminada Solidària aquest 8 de maig amb l’objectiu de reivindicar la feina digna, l’economia social i la preservació del riu Llobregat.

Aquest any la Caminada començarà simultàniament des de dos punts, Cornellà i el Prat, amb l’objectiu d’arribar al Parc Fluvial de Sant Boi. El recorregut que comença a Cornellà sortirà des de la seu de CCOO del Baix Llobregat, situada a la carretera d’Esplugues. L’itinerari segueix per diferents carrers durant un total de 3,9 km, per acabar arribant al Parc Fluvial.

El recorregut des del Prat té com a punt d’inici el Parc del Riu, davant de l’empresa Alliance Healthcare. El recorregut serà d’aproximadament 6 km i recorrerà en gran part la vora del riu Llobregat i llocs emblemàtics, fins a arribar al mateix Parc Fluvial.

Per inscriure-s’hi cal accedir a la web de La Caminada, seleccionar la talla de la samarreta i fer el pagament de 5 €.

Destacar el «vincle històric» de la feina al Baix Llobregat

La recaptació de la Caminada d’aquest any anirà destinada íntegrament a la causa d’Ucraïna, concretament al projecte Obrim campanya d’emergència per a la població refugiada d’Ucraïna, de l’Associació Catalana per la Pau.

Notícies relacionades

Amb aquesta iniciativa, que té el suport de l’Ajuntament de Sant Boi, l’Ajuntament de Cornellà i altres consistoris de la zona, l’AMB i diverses entitats i associacions, els organitzadors volen destacar el «vincle històric» de la feina al Baix Llobregat i la seva funció social, així com reivindicar la feina digna, estable i amb drets, i la necessitat de potenciar una economia productiva sostenible, verda i circular.

Més notícies de Cornellà i Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO