Esport

Prop de 10.000 aficionats visiten la fira del busseig a Cornellà

  • Hi han acudit més de 70 expositors, que han posat de manifest la importància d’aquest sector

Prop de 10.000 aficionats visiten la fira del busseig a Cornellà

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
EFE

Prop de 10.000 persones han visitat el Mediterranean Diving Show a la Fira de Cornellà (Baix Llobregat), que aquest cap de setmana s’ha convertit en l’epicentre dels aficionats al busseig.

Els visitants han acudit al recinte firal de Cornellà a la recerca de les novetats quant a equips, per conèixer les destinacions més noves o per informar-se sobre cursos en escoles i centres de busseig que els permetin explorar els fons submarins.

Amb el recolzament de més de 70 expositors, el Mediterranean Diving Show ha tornat a posar de manifest la importància d’aquest sector, que cada vegada guanya més adeptes i que es converteix en un revulsiu econòmic per als territoris on es practica.

Segons ha informat l’organització del saló, el públic continua buscant immersions en destinacions tradicionals com Mèxic, les Maldives, el mar Roig o Indonèsia, tot i que també creix l’interès per la costa peninsular, les Illes Canàries i les Balears. Durant els tres dies de fira, els visitants han assistit a demostracions d’apnea a la piscina, tallers infantils subaquàtics i partits de rugbi sota l’aigua.

Notícies relacionades

A més, el Club d’Immersió Biologia ha remarcat la importància de ser respectuosos amb els fons submarins durant les immersions, i la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) ha donat informació sobre el busseig inclusiu, per acostar la pràctica a persones amb diversitats funcionals físiques, psíquiques o sensorials.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO