De les 8.30 a les 19 hores

El cementiri de Cornellà amplia l’horari per la festivitat de Tots Sants

Es pretén absorbir l’alta afluència d’aquestes dates i evitar aglomeracions que poden derivar en contagis de coronavirus

El cementiri de Cornellà amplia l’horari per la festivitat de Tots Sants

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

De cara al dia de Tots Sants l’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) ha preparat una sèrie de mesures especials, encaminades a augmentar la seguretat de totes les famílies que vulguin visitar el cementiri de Cornellà aquests dies.

L’horari del cementiri s’ha ampliat, i fins al dilluns 1 de novembre, és obert de 8.30 a 19 hores, per facilitar que les visites es puguin fer esglaonadament al llarg de la setmana. D’altra banda, aquests dies l’accés d’entrada de persones al cementiri es fa pel carrer Josep Fiter i la sortida pel carrer Granada.

A més, se seguiran altres mesures organitzatives per evitar aglomeracions com la presència de personal de control als accessos, col·locació de dispensadors de gel hidroalcohòlic a diferents punts i vetllar pel manteniment de la distància de seguretat.

Accés de vehicles

Per facilitar la mobilitat a l’entorn del cementiri, la Guàrdia Urbana de Cornellà ha previst un dispositiu especial per al dilluns 1 de novembre de senyalització a les vies d’accés, així com una desviació de la circulació per agilitar el flux de vehicles a la zona d’influència i el carrer Granada serà només en sentit Sant Joan Despí.

Notícies relacionades

La Guàrdia Urbana ha senyalitzat reserves d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda amb limitació horària, per facilitar la seva arribada i recollida.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Cementiris