Espectacles

L’Auditori de Cornellà estrena temporada

L’espai inaugura temporada el dissabte 18 amb ‘Hija de la Luna’, un espectacle tribut a Mecano

L’Auditori de Cornellà estrena temporada
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Auditori de Cornellà (Baix Llobregat) estrena la temporada de tardor 2021 aquest dissabte, 18 de setembre, amb Hija de la Luna, un espectacle musical tribut a Mecano protagonitzat per Robin Torres. Els responsables de l’espai ho tenen tot a punt per a la nova programació i presenten una gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tota mena de públic amb interessants descomptes del 10% sobre el preu de taquilla si les localitats s’adquireixen de forma anticipada i d’un 50% per a les entrades infantils dels espectacles familiars.

Està previst que aquesta temporada passin per l’auditori municipal cares molt populars del món del teatre com Concha Velasco o Rafael Álvarez ‘El Brujo’; espectacles musicals com Hija de la Luna; concerts com el de Sau30, Buhos o El Kanka; espectacles familiars amb Dámaris Gelabert, El Pot Petit o Melanie Glam com a protagonistes; i muntatges de dansa de qualitat amb temes compromesos com l’espectacle Silencio.

Música

La temporada arrencarà el 18 de setembre amb el musical Hija de la Luna, un tribut a Mecano.

El 2 d’octubre l’espai reprendrà el concert de Sau30, que va quedar ajornat a l’abril a causa del confinament municipal. També a l’octubre, el dia 16, serà el torn de Simfonova amb la seva nova proposta ‘L’òpera és medecina’ i, l’endemà, el Trio Merak oferirà més música de cambra. L’octubre continuarà amb concerts com el d’El Kanka el dia 23 amb el seu llenguatge de cantautor aflamencat, ‘copla’ i pop mestís.

El novembre començarà amb el concert de Buhos el dia 6 i el seu Teràpia Col·lectiva. Ja el 27 de novembre serà el torn de música i dansa amb l’espectacle Silencio de la Cia. Barcelona Ballet Flamenco.

Al desembre els espectacles familiars tenen protagonisme: Dámaris Gelabert acompanyada de l’Orquestra Simfònica del Vallès l’11 de desembre i el tradicional Concert de Nadal de Valsos i Danses amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat programada per al 19 de desembre.

Teatre

El 26 de setembre La Cia. La calòrica ens presenta la comèdia Los Pájaros. El 13 de novembre, Concha Velasco protagonitzarà ‘La habitación de María’. I el 21 de novembre Rafael Álvarez ‘El Brujo’ donarà vida al Lazarillo de Tormes a El hechizo del Lazarillo.

Espectacles familiars

Notícies relacionades

La programació de l’Auditori de Cornellà per aquesta tardor es completa amb més espectacles aptes per a tota la família. Melanie Glam arriba amb la seva màgia més trencadora el 25 de setembre i El Pot Petit actuarà el 28 de novembre amb el seu espectacle capaç de combinar un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia amb música, titelles, teatre i humor.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO