Guia d’itineraris

Cornellà proposa rutes a peu per descobrir el patrimoni de la ciutat

Entitats i veïns i veïnes del municipi creen una guia de rutes per conèixer millor el patrimoni i l’entorn natural de la ciutat

Cornellà proposa rutes a peu per descobrir el patrimoni de la ciutat

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) promociona un any més la guia d’itineraris amb l’objectiu doble de potenciar l’esport saludable i mostrar i donar a conèixer els espais més emblemàtics de la localitat. Les rutes proposades a la guia han sigut creades amb la col·laboració d’entitats i de veïns i veïnes del municipi.

El consistori recomana fer les caminades en les hores de menys calor i sempre portant aigua, protecció solar i gorra o barret per protegir-se del sol. Les rutes inclouen propostes de parcs per descansar.

Rutes

La guia recopila diferents itineraris i rutes per passejar per la ciutat i està estructurada en diferents itineraris per, alhora, passejar per la ciutat i conèixer part de la història agrícola, industrial i prehistòrica.

Hi ha moltes rutes diferents: set recorreguts – establerts a través de diferents colors– pel Tresquem de Florenci Vila; tres camins més de patrimoni històric de la ciutat; dos per visitar l’entorn natural i fins a cinc propostes per fer esport.

Notícies relacionades

L’ajuntament insta a fer les rutes seguint les mesures de seguretat contra el coronavirus, mantenir la distància física de seguretat, caminar per la vorera dreta sempre que sigui possible i passejar de forma individual o amb els membres del nucli familiar.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO