Iniciativa solidària

Cornellà modifica la seva tradicional Carrera de Reis per la Covid-19

  • Els participants poden córrer cinc, deu o vint-i-un quilòmetres o fer un donatiu directe com a ‘Dorsal 0’

  • Es tractarà d’una carrera virtual, que cadascú pot córrer en el moment que vulgui i on vulgui

Running woman Asian runner in New York city sunset. Runner jogging in sunny bright light. Female fitness model training outside in New York City with skyline and Brooklyn Bridge in background.

Running woman Asian runner in New York city sunset. Runner jogging in sunny bright light. Female fitness model training outside in New York City with skyline and Brooklyn Bridge in background. / Maridav

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest any la situació de la Covid-19 obliga a celebrar d’una manera diferent la Carrera de Reis que organitza habitualment a Cornellà (Baix Llobregat) l’entitat Corresolidaris. Sense perdre l’esperit solidari de la carrera, de la pràctica esportiva saludable i de la recollida de joguines per a nens, Corresolidaris ha plantejat una sèrie d’activitats juntament amb l’Ajuntament de Cornellà i a altres entitats de la ciutat.

Així, la Carrera de Reis destinarà aquest any tota la recaptació de les activitats a la compra d’aliments i joguines per a famílies desfavorides, «situació agreujada per la crisi de la pandèmia», apunten des del consistori. L’entrega d’aliments serà per a la Botiga Solidària i la compra i recollida de joguines per a Creu Roja de Cornellà.

Entre el divendres 1 de gener a les 10.00 h i el dijous 7 de gener a les 23.59 h, els interessats en participar poden córrer i sumar quilòmetres per a la Carrera Solidària. Es poden córrer cinc, deu o vint-i-un quilòmetres o fer un donatiu directe com a ‘Dorsal 0’, ja que es tractarà d’una carrera virtual, que cadascú pot córrer en el moment que vulgui i on vulgui. El tancament de les inscripcions serà dimarts 5 de gener del 2021 a les 10.00 hores.

Altres opcions

Notícies relacionades

També en el marc de la Carrera Solidària, Corresolidaris promou altres esdeveniments per sumar esforços en l’objectiu, com un Zumba Solidari a l’Espai Esportiu Sant Ildefons (el 28 i 29 de desembre), un Spinning Solidari (el 4 i 5 de gener), i la venda de samarretes i mascaretes d’aquesta edició.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA