MESURES CONTRA LA COVID-19

12.000 alumnes de Cornellà tornen a les aules després de mig any tancades

7.251 estudiants començaran el curs a les escoles d'infantil i primària, 3.194 a l'ESO, 667 a batxillerat i més de 900 persones als cicles de formació

L'única novetat, a més de les mesures de seguretat contra la Covid-19, és l'ampliació d'un grup de segon de primària a l'Escola L'Areny

Entrada en el centro escolar l’Esperança en Barcelona.

Entrada en el centro escolar l’Esperança en Barcelona. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’inici de curs escolar més incert i atípic acull 12.000 alumnes de Cornellà després de mig any tancades a causa de la Covid-19.

Concretament, 7.251 a les escoles d’infantil i primària3.194 cursaran l’ESO  i 667 el batxillerat als instituts de la ciutat. L’oferta educativa de cicles formatius de grau mitjà i superior arriba als 933 alumnes.

El consistori recalca que l’única novetat, a més de les mesures per la Covid-19, és l’ampliació  d’un grup de segon de primària a l’Escola L’Areny.

Mesures de seguretat

L’Ajuntament de Cornellà recorda que els nens que tinguin febre o símptomes compatibles amb la Covid-19 no poden anar a l’escola. Hi haurà dispensadors de gel desinfectant de mans o sabó als centres educatius, i s’ha reforçat la neteja, ventilació i desinfecció dels espais comuns.

Notícies relacionades

Les escoles de la ciutat també han organitzat les entrades i sortides als accessos de les escoles per evitar aglomeracions.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments