MÉS DEL 50% PER NO PORTAR MASCARETA

La Guàrdia Urbana de Cornellà ha interposat 46 sancions per saltar-se les restriccions

De tots les sancions establertes, més del 50% han sigut a persones que no portaven posada la mascareta; també, multes al sector de la restauració

L'Ajuntament de Cornellà, per intentar evitar aquest tipus d'actuacions, ha establert col·laboració amb la Creu Roja i ha creat una unitat ciutadana

Dos agentes de los Mossos d’Esquadra advierten a unos transeúntes de la obligatoriedad de llevar mascarilla, en Barcelona el 10 de julio.

Dos agentes de los Mossos d’Esquadra advierten a unos transeúntes de la obligatoriedad de llevar mascarilla, en Barcelona el 10 de julio. / EFE / ALEJANDRO GARCÍA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) ha interposat 46 sancions des del 8 de juliol per saltar-se les restriccions dictades pel Govern de la Generalitat davant els rebrots a l’àrea metropolitana.

De tots els expedients oberts per incomplir la normativa, més del 50% han sigut sancions imposades per no portar la mascareta a l’espai públic. També s’han posat multes al sector de la restauració per incomplir amb la normativa, així com en l’algun gimnàs.

Des del 17 de juliol, i per imposició de les noves restriccions, s’ha establert l’aforament  a l’interior de bars i restaurants o les peticions de cita prèvia al comerç de serveis no essencials.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Cornellà, amb l’objectiu d’evitar la propagació del virus a la ciutat i de fer complir les noves mesures de seguretat, ha establert una unitat complementària a la policia local per detectar concentracions de més de 10 persones, així com ha establert una coordinació entre Guàrdia Urbana i Creu Roja per informar la ciutadania.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments