RESTRICCIONS PER FRENAR EL VIRUS

Col·laboració entre la Guàrdia Urbana de Cornellà i la Creu Roja per aturar els rebrots i informar la ciutadania

Tres voluntaris de la Creu Roja recorren els espais més freqüentats de la ciutat per recordar la necessitat de fer complir les restriccions

La Guàrdia Urbana compta amb el treball complementari de l'equip d'educadors cívics i la unitat per detectar concentracions de 10 persones

53119350 60

53119350 60 / Ferran Nadeu (FERRAN NADEU)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) vol evitar nous rebrots a la ciutat, per això ha emprès una col·laboració entre la Guàrdia Urbana i la Creu Roja per informar a la ciutadania sobre les noves restriccions i controlar els rebrots.

Fa uns dies van anunciar la creació d’una unitat complementària a la policia local per detectar concentració de més de 10 persones.

Una altra de les mesures ha sigut el reforç de l’equip d’educadors cívics de la ciutat, amb 14 persones recorrent la ciutat de dilluns a divendres, informant la població de la importància de portar al mascareta en espai públic o mantenir la distància de seguretat, entre altres mesures.

La «unitat d’emergència social» per informar sobre la Covid-19

La Creu Roja de Cornellà té una unitat especial amb tres persones que recorren diferents espais de la ciutat per recordar la necessitat de complir les restriccions anunciades pel Govern.

En aquesta línia, el Departament de Salut i la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies ha impulsat un projecte de 2.000 voluntaris de la Creu Roja per fer tasques d’informació sobre la Covid-19 en «zones de risc».

Aquesta «unitat d’emergència social» viatja en un vehicle identificatiu de la Creu Roja i acudeix a espais freqüentats com les places de Sant Ildefons, de Galícia, de Catalunya, de la Sardana, de Pallars o el parc de Canal de la Infanta. Treballen cada matí de dilluns a dissabte i totes les tardes de la setmana.

Notícies relacionades

Els voluntaris de la Creu Roja recorden la importància de portar la mascareta i ofereixen, especialment a les persones grans, mascareta per a aquells que no tenen. El vehicle també disposa d’un sistema de megafonia per anar anunciant les mesures.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA