VIDEOJOCS

El Citilab de Cornellà estrena el 2020 amb un taller de programació de jocs en 3D

Al llarg de tres dimarts a la tarda, els participants podran programar videojocs amb l'aplicació digital Kodu

citilab

citilab

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Citilab de Cornellà de Llobregat dona la benvinguda a l’any 2020 amb un nou taller mensual de programació de jocs en 3D. Al llarg de dimarts a la tarda, els participants podran programar videojocs amb l’entorn de programació en 3D anomenat Kodu.

El taller està dirigit a públic en general a partir de 8 anys amb «competències digitals bàsiques», apunten des de l’organització. El preu és de 12 euros per participant.

Les inscripcions ja estan obertes i la primera sessió tindrà lloc el 14 de gener de 17:00 a 18:00 h a l’edifici del Citilab. Aquesta iniciativa compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Cornellà.

Sense necessitat de conèixer llenguatges de programació

Kodu és una aplicació que permet crear a l’usuari el seu propi videojoc, a més de poder jugar amb els que ja hi venen instal·lats. Kodu apunta a ensenyar sobre creació de videojocs i programació d’una manera «molt divertida», afirmen des de l’Observatori Tecnològic del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. Per això no és necessari conèixer ni aprendre llenguatges de programació.

Notícies relacionades

Kodu permet dissenyar mons en tres dimensions a partir d’una sèrie d’elements configurats prèviament pel programa. Per crear un videojoc, l’usuari es troba una tela buida, on, per començar, podrà col·locar tota mena d’elements de decoració.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA